Pazartesi, Ocak 29, 2018

İstanbul Sinopspor 1 sezon aradan sonra Süper'de

İstanbul 1.Amatör Lig 4.Grup’ta şampiyonu belirleyecek maçta İstanbul Sinopspor, Bahçeköy ASTRA’yı 3-1 yenerek şampiyon oldu ve bir sezon aradan sonra Süper Amatör’e geri döndü. Bahçeköy ise baraj maçına kaldı.


İFA Spor Sahası’nda oynan şampiyonluk maçını Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Göneç, Belediye Meclisi üyelerinden Ferhat Yıldız, Fatih Üstünbaş, Sami Şahin, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt, Küçükçekmece MHP İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, İstanbul Balkanspor Kulüp Başkanı Rıdvan Vatansever, İkitellispor Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan, Söğütlüçeşme Birlikspor Kulüp Başkanı Ercan Demir, Başakşehir İkitelli Köyiçispor Kulüp Başkanı Tahsin Göç, SİAD Başkanı O.Rafet Orhan, İstanbul Sinopspor kulübü eski başkanlarından Ali Çelik, Hüseyin Demirkol, dernek başkanları yanı sıra soğuk havaya rağmen yaklaşık 1500 spor sever izledi.


Haftanın bu önemli maçını İsa Koçman, Göksu Sayin ve Kaan Aksoy hakem üçlüsü yönetti. Sinopspor sahaya “Kardeş kulüp İFA Spor’a Play-Off maçlarında başarılar dileriz” pankartı ile sahaya çıkarken büyük alkış aldı.



Sinop'tan erken açılış
Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi İstanbul Sinopspor 3.dakikada Doğanay’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

45+1’de İstanbul Sinopspor takımında Sercan takımının ikici golünü atarak ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.
62’de Bahçeköy’den Rasim’in attığı golle farkı bire indirdi.
76’da İstanbul Sinopspor takımında günün başarılı oyuncusu Can Demir ceza sahasının içinden sağ çaprazdan sert vuruşla skoru belirledi: 3-1.


Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşayan İstanbul Sinopsporlu oyuncular ve taraftarlar şampiyonluk kupasını aldıktan sonra günün anısına bol bol fotoğraf çekildiler.


STAT: İFA
HAKEMLER: İsa Koçman, Gkösu Sayin, Kaan Aksoy
İSTANBUL SİNOPSPOR: Muhammet, Hasan, Mertcan, Serkan, Burak, Egemen, Can, Hakan, Doğanay, Âdem, Sercan
TEKNİK SORUMLU: Oğuz Karakaya
BAHÇEKÖY ASTRASPOR: Anıl, Seyit Ahmet, İbrahim, Hayrullah, Tolga, Alper, Eser, Eray, Rasim, Umut, Esad
TEKNİK SORUMLU: Alaattin Arslan
GOLLER:3.DK Doğanay,45+1.DK Sercan,76.Dk Can-İstanbul Sinopspor,62.DK Rasim-Bahçeköy Astarspor


Haber: Yılmaz Aktepe


MAÇIN TÜMÜ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...