Pazar, Ocak 28, 2018

Alkışlar Sancaktepespor'a

İstanbul U19 1. Ligi 19. Grup’ta oynanan Sancaktepespor-Çubukluspor maçında son derece güzel bir olay gerçekleşti.


Sarıgazi Stadı’nda oynanan maç 1-0 ev sahibi Sancaktepespor’un üstünlüğüyle devam ederken 35. dakikada Sancaktepe serbest atış kazandı. Atışın kullanılması esnasında, önceki pozisyonda tribüne giden top sahaya geri atıldı. Hakem “Topu dışarı atın” derken, bu esnada Sancaktepe oyuna başladı. Çubuklusporlu bir futbolcu ise ceza sahası içinde topu havada tutarak, istemeden penaltıya neden oldu. Tartışmalar sürerken Sancaktepespor, Genel Koordinatör Yasin Gezgin’in talimatıyla penaltıyı auta attı. Bu hareket büyük alkış alırken karşılaşmayı konuk Çubukluspor daha sonra bulduğu iki golle 2-1 kazandı.
Çubuklu liderliğini sürdürürken, büyük bir fair play’e ilmza atan Sancaktepespor 6 puanla düşme hattında kaldı.


Çubukluspor Altyapı Sorumlusu Mehmet Şahin, bu davranışlarından dolayı Sancaktepespor camiasına teşekkür etti. Şahin “Sancaktepespor penaltıyı atamadığı için beylki küme düşecek ama dürüstlükten ödün vermediler. Önemli olan maç 5-0 değil de 1-0’ken böyle bir şey yapabilmektir. TFF Amatör Kurul’un Sancaktepespor’u yılın fair play davranışına aday göstermesi gerekmektedir. Sporun ruhunu kaybetmemeliyiz ve bu güzelikleri çoğaltmalıyız” dedi.


 


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...