Çarşamba, Ocak 31, 2018

Kocaeli'de Play-Off kuraları çekiliyor

Kocaeli Süper Amatör Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından A grubunda mücadele eden 31 puana sahip iki takım Arapçeşme ve İhsaniyespor bugün oynayacakları eleme maçı sonrasında play-off biletini alan son takım belli olmuş olacak.


Gruplarda ilk 4 takımın Play-Off'lara katıldığı bir kuralın uygulandığı ligde ilk maçta evinde İhsaniyespor karşısında 6-5 kazanan Arapçeşmespor, deplasmandaki mücadeleyi 3-2 kaybetmişti. Toplamda atılan ve yenen gollerde eşitlik olduğundan dolayı bugün eleme maçında bir kez daha karşılaşacak olan iki ekip bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte kazanan Play-off biletini kapmış olacak. 


Play-Off vizeli alacak son takım İhsaniyespor ile Arapçeşme arasında pazar günü oynanacak baraj maçı sonrasında belli olacak. Bu arada Play-Off’un kuraları da bugün çekilecek. Hasan Doğan Amatör Evi ASKF Konferans Salonu’nda gerçekleşecek kura çekiminin saati 15.00 olarak belirlendi. İl Temsilcisi Mithat Ağa önderliğinde yapılacak, ASKF Başkanı Murat Aydın’ın da katılacağı kura çekim toplantısına tüm taban birlikleri başkanları da davetli. İl Tertip Kurulu Play-Off’u 10-11 Şubat haftasında başlatmayı düşünüyor. 8 takımın çift devreli lig esasına göre mücadele edeceği Play-Off sonunda il sıralaması belli olacak. BAL’dan 3.Lig’e bir takımın çıkması durumunda Play-Off birincisi direkt olarak terfi edecek, 3.Lig’e çıkan olmazsa Play-Off birinci ve ikincisi üst lig için baraj maçı oynayacak.


HABER: ozgurkocaeli.com.tr

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...