Salı, Ocak 30, 2018

Ersin Sarı Kestanelik'e veda etti

Süper Amatör Lig 8. grupta mücadele ederek orta sıralarda ligi bitiren Kestanelikspor'da antrenör Mümin Ersin Sarı, sosyal medya hesabı üzerinden bir mesajla kulübe veda etti. Sarı, mesajında öncelikle kulüp başkanı Süleyman KIRDAR'a, yöneticilere ve oyuncularına da teşekkür ederek taraftarların mevcut yönetime sahip çıkmaları gerektiğini belirtti. 


Ersin Sarı teknik adamlık kariyerine bu sezon 2. Amatör Lig'te mücadele edecek olan Çakılköyspor ile devam edecek.


Sarı mesajında;


Kestanelikspor’da geçirdiğim güzel günleri hiçbir zaman unutmayacağım. Bana bu şansı veren sayın başkanımız Süleyman Kırdar’ın önderliğinde Kestanelikspor başarıdan başarıya koşmuştur. İlk geldiğim yıl Yusuf Çavdar ve sonrasında İbrahim Güvenir’in ve adlarını yazamadığım yönetici arkadaşlarımızın gayretleriyle Kestanelikspor başarılı olmuştur. Gecesini gündüzünü Kestanelikspor için harcamışlardır.

2017-2018 sezonunda bizden beklenen play-off’a çıkmamızdı ama başaramadık, zaten bırakmazlardı. Bu gerçeklerin ardında sponsorlarında verdiği sözleri tutmaması hedefleri daha zora soktu. Futbolcu arkadaşlarımızın sıkıntıları oldu, buna rağmen özveri ile 12 hafta maça geldiğim oyuncular karakterli oldukları için ligte içimizdeki İrlandalılara rağmen başarılı olmuştur. Futbolcularımızı üzen son maçlarımıza gelmeyen yönetim kurulu idi. Ufakta olsa ekmek para kazandığımız Kestanelikspor kulübü başkanımız Süleyman Kırdar’a ve İbrahim Güvenir’e teşekkürler ederiz. Üyelere ve taraftara sesleniyorum; Süleyman Kırdar’a sahip çıkın, yönetime sahip çıkın. Başka Kestanelikspor yok, saygılarımla.”

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...