Çarşamba, Ocak 31, 2018

Şampiyonlar Kavacıkspor'da

Selimiyespor'un sezon başında sürpriz bir kararla tüm kadrosunu dağıttığı U17 kategorisi takımının dört yıldız futbolcusu Kavacıkspor'a transfer oldu.


U13,U14,U15 ve U16'da grup şampiyonu olan ancak son iki sezondur Türkiye Şampiyonaları'na katılamayan jenerasyonda bulunan Ege Günkaya, Alihan Feyruz Ekşi,Cenker Coşkun ile kısa bir dönem Akın Çorap Giresunspor forması giyen Gök Deniz Avanaş artık Kavacıkspor'un başarısı için ter dökecekler.


Eski hocaları Burak Dönmez'in nezaretinde çalışan ve şu anda devam eden U19/2.Ligi 21.Grup'ta lider olan takımda forma giyen genç yetenekler gelecek hafta başlayacak olan U17/A Ligi'nde şampiyonluk ipini göğüslemek için çalışacaklar.


Süratiyle dikkat çekiyor



Futbola 2013 yılında Fenerbahçe altyapısında başlayan ve bir yıl sonra Selimiyespor'a transfer olan ve ayrıca takım kaptanlığı da yapan Alihan Ekşi kanat oyuncusu.Sağ bek ve sağ açık pozisyonlarında oynayan,sürati, kanat bindirmeleri ve isabetli ortaları ile tanınan genç krampon Seimiyespor'un dağıttığı takımından elinde tutmaya çalıştığı tek futbolcuydu.Ancak gemiyi en son terkeden kaptan, Kavacıkspor'u tercih etti.


Selimiyespor'un ''yerinde duramayan'' orta saha oyuncusu Cenker Coşkun,futbola Selimiyespor Futbol Okulu'nda başladı.Geçen sezon orta sahada enerjik yapısıyla rakiplerinin oyun kurmasını engelleyen,takımı hızlı atağa çıkartma özelliği olan Cenker ayrıca yaptığı asistlerle de dikkat çekmişti.


Altyapıya 1.90'lık dev transfer


Güçlü fiziği ve kornerlerden attığı gollerle dikkatleri üstüne toplayan Kavacıkspor'un 1.90'lık ''dev'' transferi Ege Günkaya da futbola Selimiyespor altyapısında başladı.Bir dönem Beşiktaş altyapısında antrenmanlara çıkan ancak yaşadığı talihsiz sakatlık yüzünden uzun süre futboldan uzak kalan Ege,defansın son adamı olmasına rağmen geçen sezon attığı gollerin yanı sıra başarılı performansı ile de gözdoldurmuştu.


Bu sezon Selimiyespor'dan, Akın Çorap Giresunspor Elit Akademi U17 Takımı'na transfer olarak üç lig maçında oynayan fakat ara transfer döneminde Kavacıkspor'a transfer olan Gök Deniz Avanaş futbola Üsküdar Salacakspor'da başladı. Ofansif ortasaha,sağ ve sol açık mevkilerinde oynayarak takımına çok yönlü katkıda bulunan 1.78 boyundaki oyuncu,geçen sezon 12 gol kaydetmişti.
HABER-FOTOĞRAF:ARİF DOĞAN


 


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...