Pazar, Ocak 28, 2018

Neslişahspor'dan ilginç protesto

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Neslişahspor, kümede kalmak için çıktığı son hafta maçında 4-2 gerideyken, kaderinin bağlı olduğu Telsizspor’un sahaya çıkmadığını öğrenince protesto amaçlı olarak maçı bıraktı.


Neslişahspor’un ligde kalması için son hafta deplasmanda Çankırı Marufspor’u yenmesi, Taksimspor’un da evinde lig dördüncüsü Telsizspor’a puan kaybetmesi gerekiyordu. Son haftaya son sırada giren Neslişahspor, Bayrampaşa Belediye Stadı’nda 7 ve 25. dakikalarda bulduğu gollerle Marufspor önünde 2-0 öne geçti.Daha sonra ev sahibi Marufspor üst üste bulduğu gollerle 4-2 öne geçti. Marufspor'un 43. dakikada durumu 4-2 yapan golünden sonra Neslişahsporlu futbolcular yere yığıldı. Neslişahspor Teknik Direktörü Turgut Şakar hakeme giderek maçtan çekildiklerini iletti.


Şakar yaptığı açıklamada “Telsizspor’un Taksim’i yenme gücü vardı. Mesela Marufspor da bize karşı aslanlar gibi mücadele etti. Ancak Telsiz’in çıkmadığını öğrenince duruma tepki olarak sahadan çekildik” dedi.


Ağabeylerine destek verdiler
Neslişahspor’un U15 takımı da ağabeylerine destek amaçlı bir protesto gerçekleştirdi. Yeşil-Kırmızılılar, Kemerburgazspor maçına siyah bantla çıktı. Santra sonrası topa 3 dakika boyunca dokunmayan Neslişahsporlu gençlerden dördü sahayı terk etti. Maç da tatil oldu.



Kalyoncu: Bir şeylerden kuşkulanmaya başladım
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Telsizspor Kulüp Başkanı Turgay Kalyoncu, futbolcularına ateş püskürdü. Kalyoncu “Futbolcularımız bizi zor durumda bıraktı. Merkezefendi’den 6 kişi çıktık. Diğerleri stada direkt gelecekti. Sadece 1 kişi vardı. Orada hakeme rica ettim ‘Hocam zan altında kalmayalım biraz daha bekleyelim’ dedim. Bekledik ama gelmediler. Artık son maç iddiamız yok diye mi erken saat diye mi bilmiyorum. TFF’ye sesleniyorum, futbolcuları bağlayıcı sözleşme gibi bir şey olmalı, yoksa böyle şeyler daha çok olur. Ben 12 transfer yapmışım, elimizde 14 futbolcu vardı ancak gelmediler” dedi.


Futbolcularına ulaşamadığını belirten Kalyoncu “Ben artık şüphe duymaya başladım bazı şeylerden. Arıyorum telefonları kapalı hepsinin. Ama hepsini süründüreceğim. Telsizspor’u kimse zan altında bırakamaz” diye konuştu.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...