Çarşamba, Ocak 31, 2018

Kabaş: Bu sene hedefimiz şampiyonluk

Sezon başı teknik direktör Sertan Eser'i takımın başına getirerek büyük sükse yapan, 2.Amatör Lig ekipleriden Kozyatağı'nın antrenörlerinden Reşat Emre Kabaş'a yerelfutbol olarak mikrofonlarımızı uzattık. Son derece iddialı konuşan Kabaş'ın açıklamalarından satırbaşları:


''Bu sene hedefimiz şampiyonluk''


Bu sene öncelikle hedefimiz şampiyonluk. Yaklaşık 4 ay önce sezonu açtık. Takımın başında ben vardım. Başkanımızın kararıyla, Sertan hoca ve Salih hoca takımın başına geldiler. Ben onlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Onlarda bana yardımcı oluyorlar. Bu sene hedefimiz şampiyonluk. Geçen sene çok zorlu grupta çok iyi puanlar topladık. Çok iyi maçlar çıkardık. Bu sene şampiyon olup bir üst lige çıkmayı çok istiyoruz. Hatta 1-2 sene üst üste liglerde şampiyon olup profesyonel bir takım olma yolunda ilerlemek istiyoruz. 


''Kaliteli bir takımımız var''


Açık konuşmak gerekirse kaliteli ve oturmuş bir takımımız var. Takımda kolej havası var diyebilirim. Çünkü senelerdir  beraber oynayan futbolcu topluluğu var. Genç takımdan beri. Hatta minik takımdan beri beraber oynayan arkadaşlarımız var. Bu da bizim için bir avantaj.


''Sezon başı bir çok futbolcumuza teklifler geldi''


Bir çok futbolcumuz sezon başı 1.Amatör Ligde mücadele  eden takımlardan teklif aldılar. Biz sezonu erken açalım bir hava yakalayalım diye gitmemelerini rica ettik. Onlarda bizi kırmadılar gitmediler. Bir tek Cafer Durdu'yu bir takıma kiraladık. O da gittiği takımı şampiyon yaptı ve geri geldi.


''Başkanımız Kozyatağı için bir şans''


Süleyman başkanımızın gelmesinden sonra kulüpte gerçekten bir şeyler yerine oturmaya başladı. Amatör liglerde bir çok takımın yaşadığı sorunları giderdi. Malzeme olsun servis olsun bunları aştık. Tabi bunlar bir süreç. Başkanımız Kozyatağı semtine ve takımına aşık biri. Kozyatağı için büyük bir şans. Elinden geldiğince takım için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Zaman içerisinde daha güzel şeylerde yapacaktır.


''Herkes taşın altına elini koyacaktır''


Bizim hedefimiz 3-5 sene içerisinde profesyonel liglere yükselmek. Başkanımızdan futbolcusuna, hocalardan yönetime herkes taşın altına elini koyacaktır. Kozyatağı takımı hak ettiği yerlere gelecektir. Bu konuda inancım tam.


''Erenköy Acar ile elele bir üst lige çıkmayı temenni ediyorum''


Senelerce Erenköy Acarspor ile aynı sahayı paylaştık. Aynı semtin takımlarıyız. Bir nevi kardeş takım diyebiliriz. İnşallah iki takım elele bir üst lige çıkar diye temenni ediyorum. Tabi şampiyon biz olalım. (gülerek söylüyor) Hayırlısı olsun. 


Reşat Emre Kabaş açıklamalarında bu sene gruplarında mücadele edecek tüm takımlara başarılar dileyerek sözlerini noktaladı.


Muhabir : Can Mutlu


 

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...