Salı, Ocak 30, 2018

Bahçelievler Olimpikspor, İstinyespor'u bekliyor

Geçtiğiz haftasonu evinde ağırladığı Kocamustafapaşaspor'u 5-0'la geçerek Reşitpaşa'nın şampiyon olduğu grubu ikinci sırada tamamlayarak play-off biletini kapan Bahçelievler Soğanlı Olimpikspor, gözünü İstinyespor'a kestirmiş durumda.


Ligin son maçında Kocamustafapaşa’yı 5-0’la geçen Bahçelievler Soğanlı Olimpik, 37 puan topladı. Şuana kadar oynadığı 18 maçta 10 galibiyet, 7 beraberlik ve bir beraberlik alan Bahçelivler Soğanlı, rakip ağlara 37 gol attı. 11 gol kalesinde gören Bahçelievler Soğanlı, kendi grubunda bir mağlubiyeti bulunan, en az gol yiyen ve aynı zamanda en çok berabere kalan takım olarak dikkat çekti. Genç bir kadro ile mücadele eden Bahçelievler Soğanlı,  Süper Amatör Lige çıkmak için 9. Grupta ikinci sırada yer alan İstinye’yle baraj maçı yapacak. Bu maçı kazanması durumunda üst lige çıkacak. Bahçelievler Soğanlı Yönetim Kuruluda bu maça büyük önem gösteriyor. Antrenör Suat Şahin’in öğrencilerinin bu baraj maçı kayıpsız atlatması bekleniyor.


HABER: Bahçelievler Express

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...