Cumartesi, Ocak 20, 2018

Muradiye GB: Haklılığımız ortaya çıktı

İstanbul U15B Ligi 11. Grup’ta oynanan Muradiye Gençlerbirliği-Akyelspor maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili İl Disiplin Kurulu kararını açıklarken, Muradiye Kulübü bir açıklama yayımladı.


Akyelspor’un 2-0 kazandığı maç sonrası Bakırköy temsilcisi saldırıya uğradıklarını öne sürmüş, Muradiye ekibiyse iddiaları reddederken Akyelspor’un antrenörünü suçlamıştı. İl Disiplin Kurulu Akyelspor Antrenörü Erman Akyel’e 15 gün hak mahrumiyeti, İdareci Selim Serhat Conker’e ise kınama cezası verdi.


Cezaların açıklanmasının ardından Muradiye Gençlerbirliği Kulübü’nden yapılan açıklamada “Yaşadığımız üzücü olay kulübümüzün ve antrenörlerimizin haklı,sabırlı ve doğru duruşu adına yakışır bir karar ile bir nebze de olsa bizi mutlu etmiştir. Kulübümüze, antrenörlerimize yöneltilen suçlamaların asılsız iftira ve yalanlardan ibaret olduğu TFF İstanbul İl Disiplin kurulunca verilen karar doğrultusunda gün yüzüne çıkmıştır. Üstümüze atılan bu yalan ve asılsız iftiralar Akyelspor cephesine en doğru cevap olmuştur. Bu yalan tutumlarından dolayı kendilerini bir kez daha kınıyoruz. Bizim öncelikli amacımız ahlaklı sporcular yetiştirmektir.Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.


Muhabir: Oğuz Han Akgündüz

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...