Cumartesi, Ocak 20, 2018

Dolayobasporlu bir futbolcu daha profesyonel oldu

Dolayobaspor’un 2001 doğumlu futbolcuu Metehan Coşkun, 3. Lig ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor’la anlaştı. Bordo mavililerden yetiştirme bedelinin miktarı istenirken, iki kulüp arasında anlaşma sağlanmasının ardından Metehan yeni kulübüne imza atacak.


Metehan, mevcut yönetimin göreve gelmesinden bu yana profesyonele giden yedinci Dolayobasporlu futbolcu olacak. Kulübün profesyonel yaptığı isimler şyunlar:
Mehmet Aydın (68 Aksarayspor / 3. Lig)
Sedat İnan (68 Aksarayspor / 3. Lig)
Tolunay Yurtseven (Tuzlaspor / 2. Lig)
Berat Varlı (Tuzlaspor / 2. Lig)
Serhat (Orhangazispor / 3. Lig)
Kadir Doğukan (Sultanbeyli Bld / 3. Lig)
Metahan Coşkun (Sultanbeyli Bld / 3. Lig)


Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Enür yaptığı açıklamada “Bizi eleştiren arkadaşlara şunu belirtmek isterim... İstanbul’daki 500 kadar amatör bütün amatör takımlara baksınlar... Bunlardan herhangi biri 3 sezonda 7 profesyonel futbolcu çıkarsın, biz kendimizi başarısız addederiz” dedi.


Enür şöyle devam etti: “Şu anda Harun Kabul, Nevzat Çolak, Furkan Marş, Erkut Çevirici, Mücahit Çakma, Hürkan Altuntaş ve daha niceleri için bir kaç takımla görüşme halindeyiz. İnşallah en kısa zamanda bu arkadaşlarımıza da profesyonel takımlara imza attıracağız. Evet burası Dolayobaspor, biz de ülke futboluna hizmet etmek için canla başla çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu oyuncuları çıkarmamızın en büyük nedeni bize sunulan antrenman sahaları ve malzemeler. Bütün bu imkanları bize sunan Pendik Belediye Başkanı Dr Kenan Şahin’e ve bütün belediye personelimize teşekkürü bir borç biliriz.”


Editör: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...