Pazar, Kasım 17, 2013

Şiran Düzce'den buruk ayrıldı

Düzce’den Gaziantep’e atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran,basın mensupları aracılığıyla Düzcelilerle vedalaştı.
 
27 Ekim 2011 tarihinde göreve gelen Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran,13 Kasım 2013 tarihinde Gaziantep’e atandı.Gençlik Spor İl Müdürü değişen 12 il arasında Düzce’de vardı.Gaziantep’e tayini çıkınca Düzce’nin çalışkan Müdürü Ömer Faruk Şiran basın mensupları aracılığıyla Düzceliler ile vedalaştı ve basın mensuplarının sorduğu her soruya açık yüreklilikle cevap verdi. Şiran,konuşmasında’’Düzce Valisi Ali İhsan Su’ya, beni babam gibi sahiplenen İbrahim Korkmaz’a ve diğer milletvekilimiz Osman Çakır’a teşekkür ediyorum. Artık Gaziantep’te de bir eviniz var. Bundan sonra çalışmalarımıza orada devam edeceğiz. Bazı kesimler çalışmalarımdan rahatsız oldu. Herkesin yoğurt yeme şekli ayrı.Ben yoğurdu böyle yedim.Yeni gelecek arkadaşın yoğurt yeme şeklini bilmiyorum. Geldiğinde göreceğiz. Projelere devam eder mi bilemem. Görevimiz buraya kadarmış diyen Şiran, tek tek herkese teşekkür ederken, Düzce benim çocuğum gibiydi’’diyerek Düzce’ye çok  buruk olduğunu ifade etti’’dedi

Bir soru üzerine Düzce’den tayininizin çıkması sizce bir ceza mı yoksa ödül mü sorusuna ise Şiran şunları söyledi ‘’3 milyonluk bir şehre gitmek bizim için ödül ancak bazı kesimler çalışmalarımdan rahatsız oldu''şeklinde cevap verdi. Vedalaşmalar için 10 gün daha Düzce'de bulunacak olan Şiran, 2 yıla sığdırdığı faaliyetlerini özetledi. Şiran faaliyete geçirdiği sentetik sahaları, gençlik merkezini, yüzme havuzlarını ve spor salonlarını anlattı.



HABER: İBRAHİM TUZCU
 

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.