Pazartesi, Kasım 18, 2013

Irmakspor risk altında!

İstanbul Süper Amatör Lig 4. grupta zirve yarışı veren ve halen "lider" konumda bulunan Irmakspor bu ünvanını her an kaybedebilir.


 

Mustafa Salih Erol, İlker Gür ve Yasin Aydın hakem triosunun başarılı bir yönetim gösterdiği maçta evinde Gümüşsuyuspor'u konuk eden lider Irmakspor, rakibine ilk yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Irmakspor grupta bir maç eksiğiyle ikinci sırada bulunan İstanbul Kartalspor'la aynı puanda kalmış oldu ve liderlik koltuğunu kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldı. 

 

Mücadelede Gümüşsuyuspor ilk yarıda üst düzey bir futbol oynarken, henüz ilk dakikada Yavuz'la 1-0 öne geçen konuk ekip, 41. dakikada Selehaddin'in ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Devreyi bu skorla tamamlayan Gümüşsuyuspor ikinci devrede de etkili savunma yaparak kalesini gole kapatırken, yakaladığı kontra ataklarda ise net gol pozisyonlarına girmesine rağmen Irmakspor'un başarılı kalecisi Özgür'ü geçemeyi başaramayınca mücadeleden 2-0 galibiyetle ayrıldı. Kaleci Özgür yapmış olduğu üç kritik kurtarışla takımı adına farkın açılmasını önlerken, Irmakspor'lu oyuncuların hücum organizasyonlarında yapmış oldukları tercihler hem gol yollarında sıkıntı yaşamalarına neden oldu hem de tribünlerden büyük tepki aldı.

 

Beykoz temsilcisinde yükseliş sürüyor
Gümüşsuyuspor'da Teknik Direktörlük görevine Hasan Hız getirildikten sonra yeşil beyazlılar çıkışa geçti. Son 3 maçından 7 puan çıkartan Beykoz temsilcisinde keyifler yerinde. Gümüşsuyuspor Modafen'le berabere kaldıktan sonra geçen hafta deplasmanda Çağlayan Gençlerbirliği'ni bu hafta da lider Irmakspor2u devirdi.

 

NOT: Saha komiseri Oğuz Türkmen'e teşekkürler.

 

HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER

[gallery link="file" ids="93377,93380,93378,93379,93381,93376,93382,93383,93384,93385"]



 

1 yorum:

Osman dedi ki...

(Selahaddin) bu çocuk patlayacak yakındır.

Çatalzeytin sekizinci maçını da kazandı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Atışalanıspor'u 9-0 yenerek sekizinci maçını da kazandı.