Pazartesi, Kasım 11, 2013

İlkadım Derbiyi Tek Geçti

Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde iki Samsun temsilcisini karşı karşıya getiren derbi mücadelesinde gülen taraf Spor Lisesi'ni 1-0 mağlup eden İlkadım Belediyespor oldu.


SPOR LİSESİ BASKILI BAŞLADI


Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde Samsun derbisi heyecanı yaşandı. Üçüncü grubun iki iddialı takımı İlkadım Belediyespor ile Gülizar Hasan Yılmaz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, ligin ikinci haftasında kozlarını paylaştı. 19 Mayıs Yan Çim Saha'da oynanan karşılaşmaya Spor Lisesi tempolu başladı. Kırmızı-Beyazlı takım, özellikle sağ kanattan Hamdiye ile rakip yarı sahada pozisyon üretmeye çalıştı. Dakikalar 8'i gösterirken ise İlkadım Belediyespor, ilk ciddi atağında Gül Kaplan ile golü buldu.(1-0) İlkadım ekibi, maçta skor avantajını yakalasada ilk devre baskılı oynayan taraf Spor Lisesi oldu. Kırmızı-Beyazlı takım gol yollarında etkisiz kalınca soyunma odasına İlkadım Belediyespor tek farklı üstünlükle galip gitti.


GOLLERİ KAÇIRAN KAÇIRANA


İlk 45 dakikadaki tempolu oyununu ikinci yarıya taşıyamayan Spor Lisesi karşısında oyundaki üstünlüğü ele geçiren İlkadım Belediyespor, ayağa pas yaparak rakip yarı alanda etkili oldu. İlk golün sahibi Gül Kaplan ile 65. dakikada kazanılan penaltıyı gole çevireyen İlkadım, Büşra ve Gül ile üst üste yakaladığı gol pozisyonlarını da değerlendiremeyerek kendisini rahatlatacak skoru bir türlü üretemedi. Karşılaşmanın son dakikalarında beraberlik için İlkadım kalesine yüklenen Spor Lisesi'nde Hamdiye, iki net fırsatı golle sonuçlandıramayınca sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan taraf İlkadım Belediyespor oldu.


Samsun Taraftar


[gallery link="file" ids="91390,91391,91389,91392,91393,91394"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..