Pazar, Kasım 10, 2013

İdmanocağı Akademi'den mezun oldu

TFF Kadınlar 1.Lig'de Trabzon İdmanocağı deplasmanda Marmara Üniversitesi'ni 1-0 mağlup etti.İki Kamerunlu transferinin lisans işlemleri yetişmediği için bu oyuncuları oynatamayan İdmanocağı karşısında, Marmara Üniversitesi'nde de milli oyuncu Emine Ecem Esen yer almadı. Çok güzel bir havada, oldukça fazla seyirci önünde oynanan karşılaşmadan önce 10 Kasım dolayısı ile saygı duruşu yapıldı.


İlk yarı iki takımın orta alan mücadelesi ağırlıklı geçti. Marmara Üniversitesi zaman zaman özellikle sol kanattan etkin olurken Trabzon İdmanocağı da rakip kalede belli bölümlerde baskı kurmayı başardı. Bu yarının en önemli pozisyonunda, 45.dakikada Fatoş Marmara kalecisi Müge ile karşı karşıya kaldıysa da Müge gole izin vermedi. İlk devre golsüz sona erdi.


İkinci yarının başında İdmanocağı gol için yüklendi. Nitekim, 47.dakikada ceza alanı ön çizgisi üzerinde topla buluşan Gamze Bezan'ın vuruşu, Müge'nin uzanamayacağı köşeden ağlara gidince konuk takım 1-0 öne geçti. Maçın kalan kısmında da iki takım kıyasıya mücadele ederlerken, İdmanocağı özellikle Fatma Ataş ile yakaladığı pozisyonlarda son vuruşu yapmakta yetersiz kaldı. Marmara Üniversitesi de karşı kalede zaman zaman tehlikeler yarattı. Maçın uzatma dakikalarındaki son pozisyonda Nazlıcan'ın uygun durumda vuruşunun az farkla dışarı gitmesi ev sahibi için şanssızlıktı. Karşılaşma konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 


STAD : Akademi
HAKEMLER : Göksel Göktürk, Onur Çakır, Uğur Kalaycı
MARMARA ÜNİVERSİTESİ : Müge, Hülya (71' Buse), Esra Çiftçi, Seyhan, Esra Özkan, Bürke (88' Burcu), Tuğba, Ümmügül (85' Özlem Çoban), Başak, Özlem Şahintürk, Nazlıcan.
TEKNİK SORUMLU : Atakan Çağlayan
TRABZON İDMANOCAĞI : Büşra, Duygu, Nagehan, Emine, Elif Ataol, Fatma Kara, Elif Deniz, Gamze (86' Sibel), Fatoş (88' Gizem), Fatma Ataş (75' Yağmur), Özlem.
TEKNİK SORUMLU : Gürkan Çavdar 


Erdem G


[gallery link="file" ids="91362,91363,91364,91368,91361,91365,91366,91367"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...