Salı, Kasım 12, 2013

Güngören Stadı'na galibiyetli veda

Güngören Stadı'nın yıkımı öncesinde oynanan son maçta Güngörenspor, Beşyüzevlerspor'u 1-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.



İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta oynanan maça her iki takım da tempolu başladı. İlk yarıda ev sahibi takım adına gelişen en ciddi atakta Enes Bağış'ın kestiği ortaya arka girekte Gurur vurdu, meşin yuvarlak direğin kenarından auta gitti. İlk yarı genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti.


İkinci yarıya  iki takım da istekli başladı. Güngörenspor ikinci yarıda Hilmi Karadeniz ve Sinan'ı oyuna sürerken, 80'de Hilmi kafasıyla Gurur'a güzel bir pas çıkardı, bu futbolcu da kalecinin sağından ayağının üstüyle güzel vuruş yaptı: 1-0.
Kalan bölümlerde Beşyüzevlerspor beraberlik için bastırsa da Güngören savunmasında özellikle Özgür güzel oyunuyla gole izin vermedi. Maç da 1-0 sona erdi.


Stadın kapanış maçında Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Bakırköy Gençlik İlçe Müdürü Metin Albayrak, Gümüşhane Belediye Başkanlığı Aday Adayı ve Güngören neferi Murat Atabey de katıldı.


Yerel Futbol Sitesi


[gallery link="file" columns="5" ids="91948,91949,91950,91951,91946"]

2 yorum:

Gokhan dedi ki...

Bu saha futbola ihanettir. Türk futbolunda yeniden yapılanma, 70 milyonluk ülkeden yıldız futbolcu çıksın isteniyorsa bu ve bunun gibi sahaların yok edilmesi, daha modern ve bilhassa futbolcuları sakatlamayacak özelliklerde zemine sahip sahaların yapılması gerekir.

Hayırlı Olsun dedi ki...

Futbol camiasına hayırlı olsun. En kısa zamanda daha modern ve sağlıklı bir şekilde yeniden açılması dileğiyle..

Darısı Nurtepe, Hasbahçe, Feriköy, Sütlüce, Küçükköy, Mehdi Sancak ve ne durumda olduğunu bilmediğim sporcu sağlığını tehdit eden birçok tesisin başına diyelim.

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.