Pazartesi, Kasım 11, 2013

Dualarımız Ahmet Çalık için

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Desteklemede Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Demirspor Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Çalık, Mehmet Akif Ersoy Eğitim Araştırma Hastanesinde bir süreliğine kalbi durdu ve müdahale yapılarak hayata tekrar döndürüldü ve yoğun bakıma alındı.


Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği'nden yapılan açıklamada: Amatör denince akla hep gönüllü insanlar gelir. Ancak o gönüllü insanlardan günümüzde bulmak oldukça zordur. Ancak öyle bir gönüllü amatör bağımlısı abimiz varki inanırımsınız sağlığını daha düşünmedi onları düşündüğü kadar.


Hasta yatağında daha antrenmanda sakatlanan ameliyat olması gereken futbolcusunu düşünen Doktorların verdiği istirahata rağmen yatağını terk edip sakatlanan futbolcusunu ameliyat ettiren antrenman ve maçlarda takımını bir gün yalnız bırakmayan İstanbul Demirspor kulübümüzün genel sekreteri ve Kulüpler birliğimizin denetleme kurulu üyesi çalışma arkadaşım sevgili Ahmet Çalık abimiz bu sabah anjiyo olmak için gittiği Mehmet Akif Ersoy Eğitim Araştırma Hastanesinde bir süreliğine kalbi durur ve müdahale yapılarak hayata tekrar döndürülür ve yoğun bakıma alınır. Kendisine Allah acil şifalar versin tez zamanda eski sağlığına kavuşması için bütün kalbimizle dua edelim.


Yerel Futbol Sitesi olarak Ahmet Çalık'a acil şifalar diliyor, biran önce sağlığına kavuşmasını ümit ediyoruz.


HABER: YILMAZ AKTEPE



[gallery link="file" ids="91815,91814"]

2 yorum:

adem aktaş dedi ki...

ist. demirsporun abisi amcası dayısı kardeşi babası hocası kısasacası beyni .... amatör futbol sevdalısı bir antrenman bile bizi yanlız bırakmayan değerli saygıdeğer yöneticimiz sayın AHMET ÇALIK abimize yüce RABBİMİZDEN acil şifalar diliyoruz ve eminizki beraber yürüdüğümüz bu yolda asla bizi yanlız bırakmayacaktır..... seni çok seviyoruz ist. demirspor kaptanı adem aktaş . saygılar

Ali dedi ki...

SEvgili ahmet abim acil şifalar dilerim sana inanki amator futbol ailesi içinde küçükçekmecede senin gibi deyerli bir okadarda mutevazi insan tanımadım hiç bir kulup veya hoca hakkında olumsuz beyanatını duymadım hemen iyileşip bir an önce aramıza donmeni bekliyoruz abi acil şifalar sen bize lazımsın gençler için küçükçekmeçe için ali hoca ikitellispor ailesi

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.