Pazartesi, Kasım 11, 2013

Çatalcaspor yenilmezliğini sürdürdü

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup'ta Çatalcaspor lider olarak gittiği Zonguldak'tan bir puanla döndü ve yenilmezliğini sürdürdü.

Kırmızı-Lacivertli ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynan maçı Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve  yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz’in  de aralarında bilindiği  protokol topluluğu izledi. Kırmızı-Lacivertli cefakar taraftarlar ise diğer cezalı maçlarda olduğu gibi müsabakayı Atatürk Devlet Hastanesi bahçesinden izleyerek takıma destek oldular.

İzmir Bölgesi Hakemlerinden Melih Gündoğdu, Gökhan Takataş, Şerif Kırbaş’ın yönettiği müsabakaya hızlı başlayan Zonguldakspor henüz 4.dakikada Hüseyin ‘ Turç’un  çarpmazdan güzel golü ile 1-0 öne geçti. Konuk Çatalca bu gole 31’de Fatih’le cevap verinde ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarı her iki takımda aradığı galibiyet golünü bulamayınca karşılaşma 1-1 tamamlandı. Zonguldakspor’da Metin Kurt 60.dakikada  ikinci sarı kart sonrası gördüğü kırmızı kart ile oyun dışı kalınca kırmızı-lacivertli ekip son 30 dakikayı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Hakemlerin kötü yönetim gösterdiği maç  sonrası takımlar sahadan 1’er puan ayrılınca Çatalcaspor 17 puanla liderliğini devam ettirirken, Zonguldakspor 16 puanla ikinci sırada kaldı. 1-1 berabere sonuçlanan  maç sonrası  üzgün bir şekilde soyunma odasına giden Zonguldakspor’lu futbolcuları  taraftarlar dışarı çağırarak destek oldular ve moral verdiler. Futbolculara sahip  çıkan taraftarların bu davranışı  yönetim kurulu üyeleri tarafından  taktirle karşılandı.

KAYNAK: www.demirmedya.net

[gallery link="file" ids="91482,91481"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.