Çarşamba, Kasım 06, 2013

Akçakoca'da taraftarın sabrı taştı

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Akçakocaspor, geçen sezondan bütün futbolcularıyla yolları ayrılarak hayal kırıklığı yaratmıştı. Sezon başında yönetim ilk önce  Teknik Direktör Ali Murat Erçoban, antrenör Mustafa Dursn ve Selahattin Bal ile sözde anlaşmışlardı.(kağıt üzerinde değil)

28 Temmuz günü Akçakocaspor’’da Teknik Direktör Ali Murat Erçoban ve antrenör Mustafa Dursun, Selahattin Bal ve 10 futbolcu ile ilk idmanını gerçekleştirmişti. Yani 13 Ağustos 2013 Salı günü büyük umutlar ile takımın başına getirilen Teknik Direktör Ali Murat Erçoban ve antrenör Mustafa Dursun, kendisine muhatap olacak yönetici bulamamaları ve yöneticilerin ilgisiz kalmaları yüzünden istifa etmişlerdi..


Yardımcı antrenör Ligden önce Akçakoca’nın çocuğu olan Selahattin Bal gerçek nedeni açıklanmadan kulüpten koparılmıştı. Yerine İzmir bölgesinden Cumhur Özkurt hocayı getirmişlerdi ve en önemlisi istifa eden Mustafa Dursun tekrar getirilmişti buda yanlıştı.Takımın masörü ve malzemecisi ‘de takımdan ayrılması takıma şiddetli bir biçimde kaos yaşanmasına yol açmıştı. Lig başlamış Akçakocaspor ilk 4 maçını namağlup olarak kapatıp ve 10 puana ulaşıp 2.sıraya kadar yükselme başarısı göstermişti. Geçtiğimiz haftalarda Düzce derbisi olarak kabul edilen ve ligin 5.haftasın da kendi saha ve taraftarı önünde oynamış olduğu müsabakada Beyköy Belediyespor’a 3-1 yenilerek ilk mağlubiyetini almıştı. Bu yıl sık sık hoca değişikliğine giden Akçakocaspor bu mağlubiyetin ardından sezon başında büyük umutlar ile takımın başına getirilen teknik direktör Cumhur Özkurt ile yollar ayırmıştı. Hemen yerine hiç tanınmamış Yüksel Öz getirilmişti. Yüksel hoca ile ilk deplasman maçına çıkan Akçakocaspor Adapazarıspora yenilmişti. Altı maçta yalnızca 10 puan toplamışlar 7 sıraya düşmüşlerdi.


Buna isyan eden taraftarlar Akçakoca Spor’un sahipsiz bırakıldığını kulüple hiç kimsenin ilgilenmediğini, bazı Akçakoca’lı oyuncuların takımdan uzaklaştırıldığını 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde sık sık hoca değiştirildiğini bu Türkiye’de ilk olduğunu, buna bir anlam veremediklerini dile getirdiler.


Görüşlerini aldığımız bazı seyircilerimiz kulüp başkanına ve Akçakoca Belediye BaşkanıFikret Albayrak’a sitemde bulundular “Eski başkanımız Yiğit Önder Yılmaz takıma gelmek istediğini duyduk, eğer gelmek istiyorsa kucak açıp hemen takımın başına getirsinler. Çünkü geçen yıl muhteşem bir kadro kurmuştu. Eski başkanımızı aramızda görmek istiyoruz .Takım yönetimi yeniden seçilsin takıma sponsor olacağını ifade eden Yiğit Önder Yılmaz ile görüşülsün davet edilsin.Belediye başkanı Fikret Albayrak’ı göreve davet ediyoruz” diyerek sitemlerini dile getirdiler.


 HABER: İBRAHİM TUZCU


 

1 yorum:

ahmet dedi ki...

Geçen sene kurulan takım bir hayal , kimse beklemesin.. Yiğit başkan gelmez hani gelse..

Redpaint Yeşilkent'e 'Gündoğdu'

İstanbul 2. Amatör Lig 1. Grup'ta Redpaint Yeşilkentspor, yeni teknik direktörü Umut Gündoğdu yönetiminde çıktığı ilk maçta sahasında Pr...