Cuma, Mayıs 10, 2013

Yılmam’ın ziyaretleri sürüyor

Geçtiğimiz hafta olağanüstü kongre ile Silivri Kulüpler Birliği Başkanlığı görevine gelen Candemir Yılmam ve ekibi Silivri Kaymakamı Salih Keser’i, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı, İASKF Başkanı Ali Düşmez ve yönetimi, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

Silivri Kulüpler Birliği'nin çiçeği burnunda Başkanı Candemir Yılmam yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe protokolünü ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile seçilen Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Candemir Yılmam ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Salih Keser’i, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek durum değerlendirmesinde bulundular. Yönetimi ile ziyarette bulunan Yılmam, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’dan tüm kulüplerin kullanımı için sabit bir tesis istedi.

Işıklar zaman istedi
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kulüplerin ziyaretinde başkanın ve yönetiminin taleplerini dinleyerek notlar aldı. Kulüpler Birliği’nin sabit bir tesisin talep edilmesi üzerine de Işıklar bu konu ile ilgili bir çalışmalarının olduğunu belirterek birlik yönetiminden biraz zaman istedi.

Düşmez’den tebrik
Yapılan kongrenin ardından Birlik Başkanlığına seçilen Candemir Yılmam ilçe protokolünün ardından İASKF Başkanı Ali Düşmez ve yönetim kurulunu da ziyaret etti. İstanbul Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirilen ziyaret sırasında Düşmez ve ekip arkadaşlarıyla uzun bir sohbet ortamında bulunan Yılmam kendisine yapılan tebrik mesajları için teşekkür etti. Yapılan ziyarette Ali Düşmez; “Silivri bizim için önemli bir bölgedir. Burada yapılan kongrenin ardından gelen yönetimi tebrik ediyorum. Ayrıca yapılacak olan çalışmalarda da Candemir Yılmam ve ekibine yardımcı olacağız” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.