Pazar, Mayıs 12, 2013

Yavuz Selim İÖO sınıfı geçti

İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup mücadelesinde Fatih Mimar Sinan Stadı Yavuz Selim İÖO ile Yenigayret takımlarının mücadelesine sahne oldu. İki takımında pozitif futbol oynadığı ve tribünlerin bol pozisyonlu keyifli bir maç izlediği mücadeleyi Yavuz Selim İÖO 3-1 kazanarak üç puanın sahibi oldu.


Maçın ilk otuz dakikasında iki takım da temkinli bir oyun sergiledi. Bu dakikadan sonra Yavuz Selim takımı özellikle sağ kanattan Ümran ve Hakan Yüksekel ile ataklarını sıklaştırmaya başladı ve otuz sekizinci dakikada yine Ümran'ın sağdan getirip içeriye çevirdiği topa iki savunmacının arasından kafayı çok iyi vuran takımın en tecrübeli ismi Ahmet Adıgüzel skoru 1-0'a getirdi. Golden sonra Yeni Gayret oyunu rakip alana yıkmaya başladı ve pozisyonlar da buldu, ancak golü yapamayınca devre Yavuz Selim'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.


 


İkinci devrenin hemen başında Yavuz Selim'in kazandığı serbest atışta topun başına Şafak geçti, sert ve düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkartan golü attı, 2-0. Golden sonra Yeni Gayret maça ortak olabilmek için rakip kaleye daha sık gitmeye başladı. Elli altıncı dakikada savunma arkasına atılan uzun topta Yavuz Selim defansı ile kalecisi arasında yaşanan anlaşmazlıkta araya giren Mustafa Selam akıl dolu aşırtma vuruşuyla farkı bire indirdi, 2-1. Bu golden üç dakika sonra Mustafa Selam penaltı noktası üzerinde müsait pozisyonda önünde bulduğu topu auta attı. Altmış birinci dakikada Yavuz Selim yarı alanından şişirilen topta Yeni Gayret defansı ofsayt diye durakladı, savunmanın arkasına sarkan Serkan topu kalecinin yanından ağlara yolladı, 3-1. Maçın son dakikaları da oldukça tempolu geçti ancak başka gol olmayınca karşılaşma 3-1 Yavuz Selim İÖO üstünlüğü ile sona erdi.


 


STAT: Mimar Sinan
SAHA KOMİSERİ: İbrahim Tuna
HAKEMLER: A. Buğra Taşkınsoy, Berkay Salman, Berkay Erdemir
YAVUZ SELİM İÖO: Turgay, Osman, Serkan, Önder, Şafak, Hakan, Ümran, Ali İhsan, Özcan, Hakan Yüksekel, Ahmet
YEDEKLER: Tayfun, Furkan, Aziz Emre, Eyüp, Kadir, İsmail, Yunus
TEKNİK SORUMLU: Soner Özgür
YENİ GAYRET: Ömer, Okan, Uğur, Hakan, Enes, Onur, Muhammet Huzeyfe, Ümit, Mustafa Selam, Süleyman, Kadir Uras
YEDEKLER: Ferhat, Yücel, Cevat, Ümit, Berkan, Emrah, Mustafa
TEKNİK SORUMLU: Halil Erol
GOLLER: Ahmet, Şafak, Serkan/Mustafa
SARI KARTLAR: Özcan/Enes, Onur, Muhammet Huzeyfe, Ümit, Mustafa
KIRMIZI KART: Enes


NOT: Saha komiseri İbrahim Tuna'ya teşekkürler.


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]



 

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.