Salı, Mayıs 14, 2013

Yalovaspor BAL'ı kutladı

Altınova Belediyespor’u penaltı atışları sonucu devirerek Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselen Yalovaspor’da futbolcu, yönetim ve teknik heyet, Club Milano’ndaki kutlamada bir araya geldi.
 


2012-2013 sezonu Yalova Süper Amatör Lig’de şampiyon olan ve son olarak geçtiğimiz hafta sonu Altınova Belediyespor’u penaltı atışları sonucu 6-4 deviren Yalovaspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Galibiyetin mimarları futbolcular ve teknik heyet ile yöneticiler, Club Milano sahipleri Yavuz Bingöl ve Alper Bingöl’ün davetlisi olarak şampiyonluk ve BAL’a yükselmenin sevincini Milano’da yaşayan Yeşil Kırmızılılar, gece geç saatlere kadar başarıyı kutladı. Şampiyonluk şarkılarının söylendiği gecede Yalovaspor’u tebrik ettiklerini belirten Club Milano sahibi Yavuz Bingöl, “Yalovaspor’u, başarısından dolayı kutluyorum. Yalovaspor, Yalova’nın takımıdır. Sevinmeyi de üzülmeyi de onunla öğrendik. Bir yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lige yükselmesi bizleri çok mutlu etti. Gelecek sezon kendilerine başarılar dileyerek 3. Lige çıkmalarını arzu ediyorum. Yalova olarak Yalovaspor’a sahip çıkmalıyız” şeklinde konuştu. Yalovaspor 2. Başkanı ve CEO’su Hakan Suiçmez ise başarının ekip işi olduğunu, futbolcu ve teknik heyeti tek tek kutladığını dile getirdi. Ayrıca Suiçmez, Club Milano sahipleri Yavuz Bingöl ve Alper Bingöl’e de teşekkür etti.


Amigo Birol da katıldı
Diğer yandan Yalovaspor’un şampiyonluk kutlamalarına Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın eski amigosu Birol Ertan da katıldı. Yeşil Kırmızılıların sevincine ortak olan Birol Ertan, “Ben İstanbul’da görmediğim ilgiyi Yalova’da gördüm. A Milli Futbol Takımı’mızın bütün maçlarında tribündeki yerimi alarak taraftarlarımızla nice zaferler ve bir o kadar da yenilgiler gördük. Ancak hiçbir zaman yenilgiler coşkumuza engel olmadı. Çoğu insan beni tanır ve sever. Fakat İstanbul’da görmediğim ilgiyi Yalova’da gördüm. Buraya gelerek Yalovaspor’un şampiyonluğunu kutlamam benim için de sürpriz oldu. İnşallah Yalovaspor eski günlerine geri döner” dedi.


KAYNAK: www.yalovahayat.com

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.