Perşembe, Mayıs 09, 2013

Yalova'daki Play Out maçı Atatürk Stadında

Bölgesel Amatör Ligi'nde Altınova Belediyespor ile Süper Amatör Lig  Şampiyonu Yalovaspor arasında 12 Mayıs Pazar günü oynanacak Play Out karşılaşmasının Atatürk Stadyumu'nda yapılacağı bildirildi.

Yalova'da spor camiasının merakla beklediği Play Out maçının hangi statta oynayacağı sorusu yanıt buldu. Geçtiğimiz günlerde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı tarafından ASKF İl Başkanlığı'na gelen yazıda Play Out karşılaşmasının, il merkezindeki sahada oynanacağı açıklandı.


Ancak 7 Mayıs Çarşamba gününe kadar her iki takımın da stat konusunda itiraz etme hakkı bulunuyor. Güvenlik ve saha şartları göz önüne alındığında ise Atatürk Stadyumu buna en uygun yer olarak belirlenirken, müsabakanın 12 Mayıs Pazar günü saat 14.30'da Yalova Atatürk Stadyumu'nda oynanmasına karar verildi.


Ayrıca Federasyondan gelen yazıda ise, "Baraj müsabakaları BAL müsabakaları bittikten sonra en geç 15 gün içerisinde oynanır. Müsabaka tarihini belirleme Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Temsilcisi, ASKF İl Başkanı ve Futbol İl Temsilcisinden oluşan komite ile yapılır. Baraj müsabakası kesinlikle o ilin il merkezinde oynanır. Saha ve müsabaka saati komite tarafından belirlenir. BAL baraj müsabakalarının hakem ve gözlemci ataması Merkez Hakem Komitesi (MHK) tarafından yapılır. Baraj müsabakası öncesi Komite Üyeleri ile iki kulübün temsilcilerinin katıldığı bir teknik toplantı yapılır. Bu toplantının bir tutanak ile tespit edilmesi önerilir" açıklaması yer aldı. Diğer yandan Yalovaspor yönetiminin Yalova Atatürk Stadyumu'nda oynanmasına kararına itiraz etmesi beklenmezken, Play Out maçını Orhangazi'de oynamaktan yana olan Altınova Belediyespor yönetiminin yapacağı toplantı sonrasında stat konusunda itiraz edip etmeyeceği netlik kazanmış olacak.

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.