Cumartesi, Mayıs 11, 2013

Y. Emek-Fetih Kelkit maçı tamamlanamadı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta bugün oynanan Yenişehir Emekspor-Fetih Kelkitspor karşılaşması, konuk ekibin penaltı golü sonrası çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamadı.



Maç, rakip iki oyuncunun kavga etmesi ve Yenişehir Emeksporlu oyuncuların hakem üzerine yürümeleri sonucu maç tamamlanamadı. Kaynarca Stadı görevlisinden alınan bilgilere göre, hakem, saha yakınındaki karakola sığındı ve futbolculardan şikayetçi oldu.


İki takım arasında oynanan maçın uzatma dakikalarına girerken skor 0-0'dı. Hakemin Fetih Kelkit lehine verdiği penaltı ve Yenişehir Emeksporlu bir futbolcuya gösterdiği kırmızı kart sonrası, penaltı atışıyla Fatih Kelkit takımı 1-0 öne geçti. Son dakika golü sonrası uzatma dakikası içinde yaşanan olaylar sonucu maç tamamlanamadı. Hakemin Yenişehir Emekli oyunculardan şikayetçi olduğu bilgisi alındı.


Kaynak: www.sporbizden.com

1 yorum:

haksızlık dedi ki...

ya bu kadar çaresiz hakemi böyle maçlara göndermek akıl karı değil normal maçı bitirmesi gerekirken kendi başına hal ve hareketlerini karakola kadar sürdürme gayretinde bulunan hakemi kimse anlamış değil bırak maç yönetmeyi kendini idare edebilme kabiliyeti olmayan bu hakeme herhangi hiç bir vuku olmamıştır kendince macera arayışı yaşamıştır kendi vicdanı nasıl rahat oluyo anlaşılır değil yazıklar olsun

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.