Salı, Mayıs 14, 2013

TÜFAD İstanbul Şubesi, Erdil'i ziyaret etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi, TFF'nin yeni Futbol Gelişim Direktörü Doç. Dr. Güven Erdil’i hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Ziyaret sırasında Antrenörlerin problemlerini Yeni Gelişim Direktörümüze iletildi. Doç.Dr. Güven Erdil’e Türk futboluyla ilgili projelerini anlatıldıktan sonra özelikle antrenörleri ilgilendiren Dijital bilgi bankası, Online hizmetler gibi birçok projeyi kısa zamanda hayata geçireceklerini ve özelikle TÜFAD şubelerini daha faal kullanacaklarını söylediler.



Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu, TÜFAD İstanbul Şubesi olarak her zaman yanında olduklarını ve iyi dileklerini iletti. Güven Erdil de TÜFAD Şubeleri arasında kendilerine ilk ziyareti İstanbul Şubesinin yaptığını ve İstanbul Şubesi ile çok iyi iletişimde olacaklarını vurgulayarak memnuniyetini belirtti.


Ziyarette, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Celalettin Deniztoker, Oktay Artış, Veysel Küçük, Mehmet Mustafa Yorulmazlar, Gökhan Bölükbaşı, Keskin Çetinkaya ve Erkan Ültanır yer aldı.


KAYNAK: www.tufadistanbul.com


 

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.