Pazartesi, Mayıs 13, 2013

Tansiyonu yüksek maçta kazanan yok

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grup’ta zirve mücadelesi veren Çatalzeytin Zümrütspor ile Araphanspor arasındaki maçta kazanan çıkmadı. Sinir harbi şeklinde geçen maçta 13 sarı kart, 1 kırmızı kart ve 4 gol vardı.


Karşılaşmanın 23.dakikasında Çatalzeytin Zümrütspor atağında sağ kanattan Fuat ortaladı. Ceza sahası içerisinde Sezer’in plase vuruşunda top üst direğe çarpıp çizgi üzerinden çıktı. 29.dakikada Araphanspor savunması arkasına gönderilen topta Semih topa müdahale edemedi. Kaleci Berk ile karşı karşıya kalan Burak kalecinin soluna şutunu attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıyı ev sahibi 1-0 önde tamamladı.


İlk yarıda oyuna hakim olan taraf Arapahanspor’du fakat golü bulan taraf Çatalzeytin Zümrütspor’du. İkinci yarıya da Alibeyköy temsilcisi atak futbolla başladı.


İlginç protesto!
77.dakikada oynanırken konuk takım skorda dengeyi sağladı ama bu dakikada ilginç anlar yaşandı. Sol kanatta köşe bayrağına yakın bir noktada Araphanspor’da Suat yerde kaldı. Araphanspor oyuna devam etti ve sağ kanata açılan topta Şaban’ın yerden ortasında arka direkte Hamit skorda dengeyi sağladı. Çatalzeytin Zümrütsporlu oyuncular, Arapahnsporlu futbolcuların üzerine yürüyerek, ‘neden topu dışarı atmadınız, kendi arkadaşınız yerde yatıyor!’ diye tepki gösterdiler ve golün pasını veren Şaban’ı hep birlikte alkışla karşılık verdiler.



Maçta gerginlik bitmedi!
Bu gol sonrasında saha içinde gerginlik meydana geldi. Araphanspor’da 2 futbolcu, Çatalzeytin Zümrtüspor’da 3 futbolcu maçın Hakemi Mehmet Tolga Tarık tarafından sarı kartla cezalandırıldı.


Ersin’den güzel kafa golü
89.dakikada Çatalzeytin Zümrütspor sağ kanattan köşe vuruşu kazandı. Reşat’ın kullandığı köşe vuruşuna savunmadan gelen Ersin öyle sert bir kafa vuruşu yaptı ki takımını 2-1 öne geçirdi.2-1



Penaltıya sebebiyet verdi, göz yaşlarını tutamadı!
Karşılaşmada 90+2.dakikada oynanırken sağ kanattan Araphanspor’da Mustafa serbest vuruşu kullandı. Ceza sahası içerisinde hava topunda Emre topu elle kesti ve maçın Hakemi penaltı noktasını göstererek bu oyuncuyu ikinci sarı karttan ihraç etti. Emre sahayı göz yaşları içerisinde terk ederken, bu futbolcunun bugün askere gitmeden oynadığı son maçı olduğunu öğrendik. Emre, vatani görevini yerine getirmek için birkaç gün sonra askeri birliğine teslim olacağını ve askere gitmeden de son resmi maçına çıktığı bilgisini aldık. Topun başına geçen Şaban skoru eşitledi ve mücadele 2-2 sona erdi.


STAT: Seyrantepe
HAKEMLER:Mehmet Tolga Tarık,Uğur Çiftçi, H.Sönmez Kumral
ÇATALZEYTİN ZÜMRÜTSPOR:
Özkan, Fuat, Öncü, Sinan(Dk.65 Tolga),  Ersin, Emre, İsmail, Hakan(Dk.80 Vedat), Burak, Reşat, Sezer(Dk.46 Okan)
ARAPHANSPOR: Berk, Ercüment, Ercan, Semih, Erhan, Beraat(Dk.63 Hamit), Mustafa, Masum, Suat(Dk.89 Ümit), Şaban, Yüksel
GOLLER: Dk.29 Burak, Dk.89 Ersin / Dk.77 Hamit, Dk.90+2 Şaban(penaltıdan)
SARI KARTLAR: Dk.19 Emre, Dk.30 Sinan, Dk.39 Reşat, Dk.68 İsmail, Dk.78 Ersin, Dk.78 Hakan, Dk.78 Özkan, 90+4 Öncü / Dk.42 Suat, Dk.62 Ercüment, Dk.69 Ercan, Dk.78 Şaban, Dk.78 Yüksel
KIRMIZI KART: Dk.90+2 Emre(Çatalzeytin Zümrüt)


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

3 yorum:

çakir dedi ki...

gerçekten çok zevkli bir mücadele oldu fakat araphanlı oyuncuların arkadsları yerde iken çatalzeytinli futbolcuların durmuş olmasına rağmen araphanlı futbolcuların devam edıp gol atması hiç etik bir durum değildir. spor ahlakına aykırı davrandılar yazık..

anon789 dedi ki...

kendi adamı düşen araphansporlu oyuncular durmadı.bu durum rakip takımı alakalar etmez herkes oyununa baksın.golü yedikten sonra biz durmuştuk gibi şeyler söyleyipte böyle avutmasın kendisini.

anon789 dedi ki...

golü atan hamza değil hamit

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.