Pazar, Mayıs 12, 2013

Mimarsinan'da 1-1'lerini yediler!

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup'ta Fatih Vatan Lisesi ile Şirintepe takımları karşılaştılar. On iki sarı ve iki kırmızı kartın çıktığı maçta doksan dakika 1-1 sonuçlandı ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldılar.

 

Maçın henüz on ikinci dakikasında Fatih Vatan Lisesi kalecisi Salih Faik'in hatalı çıkışı sonrasında penaltı noktası üzerinde topu önünde bulan Özgür Şirintepe'yi 1-0 öne geçirdi. Skor avantajını yakalayan Şirintepe bu dakikadan sonra oyunu ağırlaştırırken Vatan Lisesi bir türlü organize olup rakip kaleye gidemedi ve devre Şirintepe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

İkinci yarıda da oyunun seyri değişmedi. Vatan Lisesi oyunda istediği tempoyu bir türlü yakalayamazken iki takım için de oyun vasatı aşamadı. Seksen beşinci dakikada Vatan Lisesi'nin soldan kazandığı serbest atışta topun başına Efe Mehmet geçti. Bu oyuncunun ceza alanı içine gönderdiği topta oluşan karambolde kale çizgisi üzerinde topa son dokunan Mehmet Can skora dengeyi getirdi, 1-1. Maçın başından sonuna kadar tansiyonun hiç düşmediği karşılaşmada hakem Serhat Ateş iyi niyetli yönetimi ile oyuncuları saha tutmak için çaba sarf etse de her iki takım oyuncularının da sert futbolu ve itirazları nedeniyle Şirintepe'den Yunus ve Vatan Lisesi'nden Emir Mahir kırmızı kartla oyundan ihraç edildiler.

 

STAT: Mimar Sinan
SAHA KOMİSERİ: Sadık Kal
HAKEMLER: Serhat Ateş, Armağan T. Yaman, Ö. Faruk Hallaç
FATİH VATAN LİSESİ: Salih Faik, Emir Mahir, Furkan, Yusuf Bozdağ, Hüsnü Taner, Çağrı, Alican, Fatih Koyun, Fatih Altınel, Efe Mehmet, Yusuf Yasan
YEDEKLER: Caner, Onur, Buğra Muzaffer, Alperhan, Mehmet Can, Muhammet Ahmet, Mustafa
TEKNİK SORUMLU: Ali Haydar Şahin
ŞİRİNTEPE: Eyüp Ali, Kadir Can, Melin, M. Ali, Yunus, Gökhan, Uğur, Hüseyin, Özgür, Salih, Semih
YEDEKLER: Süleyman, Necati, Onur, Umutcan, Aykut, Ramadan, Emre
TEKNİK SORUMLU: Ahmet Karaca
GOLLER: Mehmet Can/Özgür
SARI KARTLAR: Fatih Koyun, Fatih Altınel, Yusuf, Onur, Mehmet Can/Eyüp Ali, Kadir Can, Semih
KIRMIZI KARTLAR: Emir Mahir/Yunus

 NOT: Saha komiseri Sadık Kal'a yardımlarından dolayı teşekkürler.

HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


1 yorum:

Ahmet dedi ki...

11-05-2013 Tarıhinde mimar sinan sahasında fatih vatan lisesi spor kulubuyle oynadımız 2 amatör A-takım liğ macında saha içinde ve saha dısında isdenilmeyen olaylar olmuştur saha içinde fatih vatan lisesi sporcusu agrasif küfürlü konuşmalarına ragmen hakem tarafından sahada tutulmuştur şirintepe yöneticisi olarak soruyorum bu küfürleri biz hakettıkmi ve saygı deger hakem kardesım hakettımı ki oyunda tutarak ödüllendirdi sporcuyu macbiti soyunma odamıza fatih vatan lisesi sporcuları saldırdı şimdi soruyorum şirintepe spor kulubu yöneticisi olarak deplasmana maca gidiyorum saha içersinde futbolcu agza alınmıcak küfür ediyo hakem iyi niyetli oyuncuyu oyunda tutuyo mac bitiyo soyunma odamıza saldırılıyo ve yerel futbol sitenizi okuyorum tek bi kelime haber yok soyunma odasına saldırdıklarına dair yorumunuzda hakem iyi niyetli diyosunuz acaba iyi niyetlimi yoksa kurallarımı bilmiyo küfürün bir cezası vardır demi neden kuralı uygulamıyo bilmedındenmi korktundanmı hakemin görevi kuralları uygulamaktır benım bıldım bu arada fatih vatan lisesi hocalarına yönetici lerinede tşk ederim şirintepe spor kulubu olarak mehdi sancak sahasında en iyi şekılde agırlacamızdan hiç şüpeleri olmasın HERKES SUNUDA BİLSIN ARTIK ŞİRİNTEPE SPOR KULUBÜ OLARAK BİZLERİ NASIL AGIRLARSALAR BİZLERDE ÜSDÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKILDE YAPACAMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN ŞİRİNTEPE SPOR FUTBOL TAKIMI SORUMLUSU AHMET KARACA SAYGILARIMLA

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.