Perşembe, Mayıs 09, 2013

Kan değişikliği kaçınılmaz olmuştur!

Silivrispor’da sezon bitti ve ilgililer sanırım gerekeni yapıp yeni sezon için önemli bir yatırım ve atılım yapacak yeni sezon hazırlıklarına da başlayacaktır.
 
Sezon bitti bitmesine de hala konuşmalar devam ediyor. Ben şahsım adına sezon başında ne diyorsam sezon sonunda da aynı şeyleri tekrarlıyorum. Sezon başında takımın yetersizliğini en çok vurgulayanlardandım. Şimdi aynısını söylemekten gocunmuyorum.
 
Evet, Silivrispor takım olarak bu sezon yetersizdi ama sezon sonunda da ligde kalarak büyük bir başarıya imza atıldı.
 
Kimilerine göre ligde kalmak başarı kimilerine göre de ligde kalmak başarısızlık. Bu durum biraz görecelidir. Hemen herkesin kendince bir görüşü vardır ve saygı duymak gerekir. Bu sezon ligin yabancısı ve acemisi olduğumuz için bana göre bu sezonu başarılı kabul etmek gerekir.
 
Bu başarıyı kabul etmekle birlikte yönetimin de başarılı olduğunu kabul edebilir miyiz işte orada kararsızım hala. Hatırlayanlar bilirler ki kongre sonrasında ki bir yazımda belirtmiştim, “Saral’ın kurduğu yönetimin yetersiz” olduğunu. Şimdi aynı duygularımı paylaşıyorum önümüzdeki sezonda aynı yönetim kadrosu ile sıkıntılar yaşamamız normaldir.
 
Mustafa Saral’ı seversiniz sevmezsiniz o ayrı bir konu. Yaptıklarını kabullenir veya kabullenmezsiniz o da ayrı bir konu ama bu sezon kümede kalmamızdaki en büyük etken Mustafa Saral ve Özgür Kurt’tur.
 
Naçizane görüşüm ise yeni sezona yeni yönetim kadrosu ile girilmelidir. Geçtiğimiz sezon içinde bir çok idmanı takip etme imkanım oldu. Bu idmanlarda gördüğüm yönetici sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Sadece Menemen maçı sonrasında yapılan ilk idmanda yönetici sayısı artmıştı.
 
Yönetimin hem başkana hem de idari ve teknik heyete yardımcı olmasını bekleriz. Saral devam etmeli etmesine de hem yönetimini güçlendirmeli hem de elini. Eli güçlü olanın kozları da otomatik olarak güçlü olur.
 
Bir kulüpte veya şirkette yönetim zayıfsa tüm işler o işin başındakinin üstüne yıkılır. İşin başındaki isim zarar görür ve yıpratılır. Saral, Silivrispor için bir şanstır. Maddi ve manevi desteğini sunan bir isme haksızlık etmek doğru olmaz aslında.
 
Silivri ve Silivrispor için yapılacak çok iş var sportif anlamda. Birilerinin daha çok çalışması gerekir. Bu çalışmada yalnız kalınması durumunda bir bıkkınlık kaçınılmazdır. Onun için Mustafa Saral yönetimini güçlendirmeli ve yenilemelidir. Yeni bir soluk yeni bir nefes yeni heyecanları da peşinden getirir. Yoksa her yönetimde iş yapmayıp da sadece fotoğraf çektiren yüzleri bulmak kolay da elini cebine atanı ve vaktinden vereni bulmak önemlidir.
 
Silivrispor yönetiminde tek tek isim isim yazabileceğim isimler var. Bunları sizlerde biliyorsunuz Mustafa Saral’da. Parayı Saral verecek, vaktini Saral harcayacak takımdaki oyuncuların ismini bile bilmeyen yöneticiler de reklamını yapacak olmaz böyle ve olmamalı da.
 
Hem takımda hem de Silivrispor yönetim kurulunda bir kan değişikliğine ihtiyaç kaçınılmaz olmuştur.


 


YAZI: ENGİN AKIN

3 yorum:

metin dedi ki...

hayırlı olsun yeni başkanımız yeni bir oluşum kurmalı başkan takımı değiştirmeli hocadan tutunda malzemecisine kadar yeni oluşum kurmalılar...

haluk dedi ki...

yeni başkanımız düşüncesine bak seneye ilk 10 içinde olmak varmış nasıl bir ziniyet bu kücük düşünme bırakın gidin silivri spru 2 lige çıkaracak başkan gelsin böyle düşünce olursa başkanda silivri spor seneyede düşmemeye oynar yazık daha şimdiden başkan ne diyor bırakın gidinnnnnnn.daha başkan illa bulunur büyük başkan lazım silivri spora illa biri çıkar bu düşünceyle başkan olunmaz..

ahmet dedi ki...

karagumruk aynı anda çıktık 3 lige biz düşmemeye oynadık adamlar 2 lig için mücadele ediyorlar bu kadar basit ama başkanda ilk 10 içersinde diyor komik başkan boşuna otuma o koltuğa ilk onda olsan ne yazar halk taraftar 2 lig istiyor sen daha şimdiden ne diyorsun.

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.