Pazartesi, Mayıs 13, 2013

Hakeme yumruk atan futbolcu gözaltına alındı

Zonguldak'ta, Tersanespor ile Zonguldak Belediyespor arasında oynanan amatör maçta hakem 25 yaşındaki Mustafa Çevik'e yumruk atan futbolcu 20 yaşındaki Metin Demir, polis tarafından gözaltına alındı.

 

2.Amatör Lig'de mücadele eden Tersanespor ile Zonguldak Belediyespor, Fener Sahası'nda karşılaştı. Zonguldak Belediyesporlu Metin Demir, Tersanespor'un attığı golde faul olduğu gerekçesiyle hakeme itiraz edince sarı kart gördü. Karşılaşma yeniden başlamasına rağmen itirazlarını sürdüren Metin Demir, hakem Mustafa Çevik'e yumruk attı. Diğer futbolcuların da müdahale etmesiyle ortalık karıştı. Sahaya giren polis, hakemi korumaya çalışırken, futbolcuları da uzaklaştırdı. Maçın ardından soyunma odasına giden hakem Mustafa Çevik, hakaretlerini sürdüren Metin Demir'den şikayetçi oldu. Polis eşliğinde hastaneye giden Mustafa Çevik, basit tıbbi müdahale iyileşebilir darp izi bulunduğu yönündeki doktor raporu ile karakolda ifade verdi. 'Kasten yaralama, tehdit ve hakaret' suçlamasıyla gözaltına alınan futbolcu ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

Gürkay GÜNDOĞAN/ ZONGULDAK, (DHA)

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]




 

1 yorum:

taraf dedi ki...

c.tesı oynana ist. 2. amator 6. grup macında gedikpasa : cevizli macındada cevızlı seyırcısı ve futbolcuları mac sonunda macın hakemıne saldırmıslardır ve hakem cevızlılı futbolcular hakkında cok genız bı rapor yazmıstır bılgılarınızwe

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.