Cuma, Mayıs 24, 2013

Gökhan Gülşen’in Babalık sevinci

İstanbul eski İl Hakemlerinden, Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Gülşen, ilk kez Baba olma sevinci yaşıyor.



Gökhan Gülşen’in eşi Özlem Gülşen bu sabah Özel Çapa Hastanesinde sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Gökhan Gülşen’in, emekli İl Emniyet Müdürü olan Babası Mehmet Gülşen’in adı verilen bebeğe sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir ömür geçirmeni diler ve Gülşen ailesini de tebrik ederiz.


 


Not: Gökhan Gülşen, F. Karagümrük A.Ş-Silivrispor hazırlık maçında Hakem olarak ortada gözüküyor.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

RIDVAN ÖZTÜRK dedi ki...

ADAM GİBİ ADAM GÖKHAN GÜLŞEN. allah analı babalı büyütsün,hakem camiasında kulağım çok keskindir.her şeyden haberim olur.bu klasman terfileri ile ilgili çok bilgi var eğer alpaslan abini biraz üzbilirsen o bilgileri sana verilim.kendine iyi bak ali bey seni seviyoruz.

Ali Kemal Demir dedi ki...

Bak arkadaş, yine yorumlarında ipin ucunu kaçırmaya başlıyorsun. Millet seni mahkemeye vermek için bizden IP adresini istiyor, biz diretiyoruz, bizi zorda bırakma. Gereksiz yorumlar yapma. Bilmeden bazı yorumlar yapıyorsun yapma. Bülent Süer'den, Levent Karabudak'dan size ne? Fikrinizi sordum mu? Ben bir şekilde mağdur olanlara her zaman gücüm nispetinde destek veririm, insanların geçmişinde ne yaptığı beni ilgilendirmez. Ben bugüne bakarım. Ayrıca Klasmanlar hakkında yardıma ihtiyacım yok, yeterli bilgiyi sağolsun Hakem kardeşlerim sorduğumda veriyorlar. Yine de teşekkür ederim. Alparslan Argun ile ilgili çok yorum yapıyorsun, yakında mahkeme kararıyla IP adresini bizden isterse elimiz kolumuz bağlanır. Bizi zorda bırakma. Yorumlarında abartıya kaçma, rica ediyorum.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...