Pazar, Mayıs 12, 2013

Erzincan'da yumruklar konuştu

Erzincanspor ve Tercan 17 Şubatspor arasındaki BAL baraj maçı sorası iki takımın futbolcuları yumruk ve tekmelerle birbirlerine girdi. Çıkan arbedede 3 kişi yaralandı.


13 Şubat Şehir Stadı'nda ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında Erzincanspor Gökhan ve Emre'nin ayağından 54 ve 75. dakikalarda attığı gollerle 2-0 galip gelerek, 2013-2014 Futbol sezonunda da kenti Bölgesel Amatör Lig'de temsil etmeye hak kazandı.


Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte saha içerisinde oyuncular arasında kavga başladı. Futbolcuların birbirine tekme tokat girdiği kavgayı polis güçlükle önlerken, protokol tribününde de her iki takımın yöneticileri arasında yaşanan kavga olayları yeniden ateşledi.


Futbolcuya biber gazı
Takviye kuvvetin gelmesi ile birlikte olaylar yeniden kontrol altına alındı. Erzincanspor takım kaptanı Fatih Ciminli otobüse binerken, Tercan 17 Şubatspor yöneticileri ile tartıştı. Bunun üzerine polis biber gazı sıktı. Gazdan etkilenen Fatih Ciminli'ye ilk müdahale polisler futbolcuyu polis otosu ile hastaneye kaldırıldı. Tercan 17 Şubatsporlu bir futbolcu ise sara krizi nedeniyle ambulansla hastaneye götürüldü. Arbede sırasında bir futbolcunun da burnu kırıldı. Olaylar takımların otobüslerine binerek stadyumdan ayrılması ile sona erdi.


HABER-FOTOĞRAF: RECEP DEMİRCİ / DHA


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.