Pazartesi, Mayıs 13, 2013

Edremit Belediyespor BAL'da

Balıkesir’de Bölgesel Amatör Lig’de baraj  maçında Edremit Belediye ile Gönen Belediye karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçtan Edremit Belediyespor Tayfun ve Erkan’ın golleriyle 2-1 galip ayrılarak adına Bölgesel Amatör Lig’e yazdırmayı başardı.

Mücadeleye daha istekli başlayan Edremit Belediyespor ilk dakikalarda oyundaki üstünlüğünü ele alarak rakip kalede etkili olmaya çalıştı. İlk 20 dakikada ki baskılı futbolunu rakibine kabul ettiren Yeşil- Sarılı ekip yakaladığı ataklarda golü bulamayınca kilidi açamadı. 27.dakikada gelişen atakta ise Edremit Belediye aradığı üstünlük golünü buldu.

Sağ kanattan Remzi topla ceza alanına girdi. Yaptığı ortada topla buluşan Tayfun topu Gönen ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyunda dengeyi kuran Gönen Belediyespor ataklarını sıklaştırmaya başladı.

43.dakikada Mennan sağ çaprazda topla buluştu. yaklaşık 30 metreden yaptığı enfes vuruş ağlarla buluşurken skora denge geldi. Bu golle ilk yarı sona ererken ikinci yarının hemen başında Edremit % 100 bir gol kaçırdı. Atıf kaleciyle karşı karşıya pozisyonun değerlendiremeyince Edremit mutlak golden oldu.

Dakikalar 73’ü gösterdiğinde Edremit 2.golü buldu. Remzi’nin kullandığı serbest vuruşta yaşanan karambolde Erkan topu ağlara gönderdi ve durumu 2-1’e getirdi. Golden sonra Gönen baskıyı kursa da aradığı golü bulamadı ve Edremit maçtan 2-1 galip ayrılarak BAL’a merhaba dedi.

STAT : Balıkesir Atatürk
HAKEMLER: Ulaş Ayduran, Onur Baylan, Fatih Dikbaş
GÖNEN BELEDİYE: Bilge, Semih, Mennan, Yekta, Mustafa, Ersin, Sonat, Mesut, M.Emin, İsa, Cem
EDREMİT BELEDİYE: Emircan, Abdullah, Mahmut, Emir, Remzi, Erkan, Ali, Baran, Tayfun, Atıf, Şaban
GOLLER: Dk 27 Tayfun, Dk 72 Erkan (Edremit Belediye), Dk 43 Mennan ( Gönen Belediye )



KAYNAK: www.bandirmamanset.com

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

çağatay dedi ki...

ÇOK İYİ OLMUŞ EDREMİT BELEDİYEYE TEBRİKLER HERKES HAKETTİĞİ YERDE OYNAR

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.