Cuma, Mayıs 10, 2013

Diallo, Büyükçekmece-Feriköy maçını yorumladı!

Sevgili amatör futbol gönülleri Süper Amatör Lig’de, bir süre sizlere gruplar hakkında bilgiler vermiştim. Bu hafta da Bölgesel Amatör Lig Play Out karşılaşmalarından ilki olan Büyükçekmece – Feriköy karşılaşmasını sizler için yorumladım.


Büyükçekmece - Feriköy: Cuma günü oynanacak olan bu maç nefesleri kesecek nitelikte. Feriköy takımı lige Ergün hoca ile başladı ve Play Off Grubuna da Ergün Gelen ile başladı. Ancak istediği sonuçları bir türlü alamayınca Ergün hoca ile yollar ayrıldı. Sonra Nezihi Tosuncuk ile anlaşıldı ve takım Nezihi Tosuncuk’a emanet edildi. Nezihi hoca göreve geldikten sonra üst üste almış olduğu puanlarla Play Off grubundan direk çıkamadı ama en azından Baraj maçı oynamaya hak kazandı. Dar ama kaliteli bir kadroya sahip olan Feriköy takımı, bu maçta seyircisinin de desteği ile Büyükçekmece takımını elemek isteyecektir. Feriköy'ün tecrübeli file bekçisi Tuncay'a çok iş düşecek gibi gözüküyor. Takımın formda oyuncuları Eyüp, Tolga ve devre arasında transfer edilen Başar en önemli kozları diyebilirim. Müsabakanın cuma günü oynanacak olması Feriköy taraftarını fazla etkilemezse en önemli itici gücü seyircisi olur diye düşünüyorum. Büyükçekmece takımı ise devre arasında lige adeta yeni başlayan bir takım. İlk yarı da yoklara oynayan ve herkes tarafından küme düştü denilen Büyükçekmece takımına devre arasında Şenol Demir'in gelmesi ve yapmış olduğu önemli transferler takımı adeta uçurdu. Bu takımı devre arası değil de en baştan kurmuş olsalardı belki de gruptan Ayvalıkgücü Belediyespor yerine Büyükçekmece takımı çıkmıştı diyebilirim. Devre arasında transfer edilen tecrübeli isim Aydın Tuna geçen sezon Silivrispor’da nasılsa bu sene de Büyükçkmece’de de kaldığı yerden devam etti. Tekirdağspor'dan tekrar geri dönen Orhan, yıllarca Ümraniye’de oynayan geçen sezona Esenyurt İncirtepe'de başlayan kaleci Ercan, İncirlispor’dan alınan Baykal, Silivrispor'dan transfer edilen Ersal, Adıyamanspor'dan transfer edilen Osman Atalay ve genç oyuncular Aykut Birkan’la Feyyaz'ın katılımları takıma müthiş güç kattı. İki takımın mücadelesi çok çekişmeli geçmeye aday. Seyirci desteğini arkasına alacak olan Feriköy takımının işi rakibine oranla daha zor gözüküyor. Büyükçekmece turu geçmeye yakın.


 


YAZI: DİALLO


 

2 yorum:

bardak dedi ki...

diallo muzun nerde canım öyle daha güzeldin

feriköyü dedi ki...

Diallo nun yaptığı yorum yerden göğe gerçekçi.kazanırsak gerçekten süpriz olur.
maç c.tesi olsaydı halide edip maçına geldiğimizden daha fazlasıya ( 7 otobüs artı onarca özel araç ) gelebilirdik.seyirci sayımız çok düşük olacak.
bu maç hafta sonu oynanmalıydı

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.