Cuma, Mayıs 24, 2013

Çamlıca'da Üsküdar Olimpiyatları futbol turnuvası sürüyor

Üsküdar İlçe Eğitim Müdürlüğü, kaymakamlık ve Üsküdar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Üsküdar Olimpiyatları Küçük Futbol Turnuvası Çamlıcaspor tesislerinde devam ediyor.
 
Çok güzel geçen turnuvada hem eğitmenler hem de sahadaki çocukların sıcak havaya rağmen verdikleri mücadeleler zevkle izleniyor. Ailelerin de çok ilgi gösterdiği organizasyonda 2001 ve 2002 yaş grupları arasında yapılan turnuvada öncelikle centilmenlik havasında geçen karşılaşmalarda gerçekten hangi takım mağlup olsa galip gelen takımları tebrik ediyor ve sahadan üzgün olsa da centilmenliği elinden bırakmadan sahadan çıkıyor.

Çamlıcaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, ‘’Buda futbolun geleceği açısından örnek teşkil ediyor. Kaldı ki, Süper Lig’de bile son dönemlerde hiç kimsenin kabul edemeyeceği  şeyler olmakta. Bu olimpiyatları düzenleyen emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz’’ denildi.

Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

MUSTAFA dedi ki...

biz küçüksu yenimahalle spor kulübü olarak beykozun son üsküdarın ilk mahallesiyiz oyuncularrımızın bir çogu üsküdarlı diger yarısı beykozlu biz üsküdar takımlarının yapmış oldukları turnuvalara destek vermeye hazırız ama hiç bir davet almıyoruz hani iki arada bir derede kalmak diye bir deyim varya işte biz o durumdayız saygılarımla MUSTAFA ÖZDEMİR.......

Zirveye Yeşil Esenyurt ayarı

İstanbul 2. Amatör Lig 2. Grup'ta şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Yeşil Esenyurtspor sahasında, haftaya yenilgisiz namağlup lide...