Pazar, Mayıs 12, 2013

Abide-i Hürriyet yola devam ediyor

İstanbul 2.Amatör Lig 8.grup’ta Yıldızyabya Stadı’nda Karlıtepespor ile Abide-i Hürriyet karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk takım 5-2 kazandı.


Her iki ekipte gruptan çıkacak 3 takım arasında olmak isteği ile ve farkın açılmaması için maçtan mutlaka puan ve puanlar almak zorunda olduklarını bildiğinden temkinli başladılar. Ev sahibi ekip Yasin in ayağından ilk golü bulan taraf oldu.1-0 Yedikleri golden sonra erken toparlanan konuk ekip golü yedikten 5 dakika sonra arka arkaya 2 gol bularak durumu 1-2 ye getirdi. 1 dakika ara ile atılan golleri Gökhan ve Enes kaydettiler. 1-2 İlk yarı bu sonuçla bitti ve oldukça yorulan oyuncuların soyunma odalarına giderken sıcaktan çok etkilendikleri gözlemlendi.


 


İkinci yarı biraz daha istekli başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. İlk golü atan Yasin takımının beraberlik golünü de atarak takımını ve taraftarını rahatlattı. 2-2 Oyun ortada geçecek sanılırken konuk ekip yediği golden sonra ilk golün sahibi Gökhan ile tekrar öne geçen golü buldular. 2-3


 


Maç öncesinde öğrendiğimiz kadarı ile duran toplarda çok iyi olan Ali Kemal maç oynanırken 2-3 serbest vuruş kullandı ve topu iyi yerlere gönderse de gol atmayı başaramadı. 80.dakikada yaklaşık 25 metreden kullandığı atışı çok güzel yere gönderince kaleci bunu çıkarmayı başaramadı ve fark ikiye çıktı.2-4 Konuk ekip kalecisi bir pozisyon sonrasında oyuna devam edemedi ve mecburi bir değişiklik olmasına neden oldu. Takımı adına gol perdesini açan Gökhan kendi adına üçüncü, takımı adına beşinci golü kaydetti ve maç bu golden sonra bitti. 2-5


İsmail Akbulut - Hüseyin Sönmez Kural - Elif Kural dan oluşan trio maç süresince oldukça başarılı bir yönetim gösterdiler.


Abide-i Hürriyet aldığı 3 puan ile puanını 14’e çıkarıp grupta 3.sıraya yerleşti. Hafta arasında sahasında Esenyurt Gümüşhane ile karşılaşacak. Karlıtepe ise Altınok ile deplasmanına konuk olacak.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.