Çarşamba, Mayıs 08, 2013

2. Amatör'ün zirvesi Marufspor'un

İstanbul 2. Amatör Lig'de 7. hafta geride kalırken, en başarılı takımın Çankırı Marufspor olduğu görüldü... Tüm ligin puan durumu haberimizin devamında...



18 grupta toplam 180 takımın mücadele ettiği 2. Amatör Lig'de, Çankırı Marufspor oynadığı 7 maçı da kazanırken 30 gol atıp yalnızca 1 gol yedi ve en başarılı ekip oldu.
Bayrampaşa temsilcisini sırasıyla Denizköşklerspor, Kınalıadaspor, İzzettinspor ve Cevizlispor takip ediyor. Bu takımlar da tüm maçlarını kazandı.


Cevizli, Küçüksu Yenimahalle, Avcılar Cihangir ve Kanarya kalelerinde yalnızca ikişer gol gördüler ve Marufspor'un ardından en iyi savunma performansına imza attılar.








HABER: EFKAN BUCAK
İstatistik desteği için sayın Metin Ünver'e çok teşekkür ederiz.

1 yorum:

kadir dedi ki...

Çok güzel bir değerlendirme olmuş.

Genel anlamda 2.Amatördeki takımları değerlendirme yaparsak,bazı gurupların çok zor bazı gurupların ise çok kolay olduğunu görebiliyoruz.Bazı takımların süper amatör ligten oldukça fazla sayıda oyuncu transferi yapması bu dengeleri bozsada,bazı takımların ise hala yoldan geçeni zorla takıma almış gibi bir kadro kurmasıda guruplardaki farkların açılmasına yol açıyor.

Halbuki çok zevkli ve kaliteli mücadelelerin yaşandığı 2.amatörde maalesef hiç bir hedefi olmadan,göbekli göbekli veteranları oynatarak ne yaptıklarını anlamakta güçlük çektiğimiz bazı kulüpler yüzünden hem guruplardaki çekişme 3-4 kulüp arasında geçmekte hemde bu güç dengesizliği yüzünden 2.amatör lgin kalitesinide düşürüyor maalesef.

Yerel futbol'dan ilk yarı sonunda,gurup gurup değrlendirmelerini bekliyoruz.
teşekkürler.

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.