Perşembe, Nisan 11, 2013

Nilüfer Gökay fırtına gibi

Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu yıldız kızlar futbol takımı emin adımlarla ilerliyor. 2 yıldır İstanbul şampiyonu olan kız takım Bartın’daki ilk tur maçlarında Ankara’yı 4-0, Kastamonu’yu da 6-0’lık skorlarla yenerek gruptan çıkmayı başardı.

Yarı Final maçları ise Kastamonu ilinde oynanacak. Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu, burada da ilk maçını 4-0, ikinci maçını da 4-1 kazandı. Perşembe günü saat 11.00’de Zonguldak’la 1.lik maçına çıkacak.

Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Aksoy, ''hedefimiz Türkiye’de iyi bir sıralama yapmak. Sporcularımızın hepsi okulumuzun spor kulübünde aktif olarak futbol hayatlarını sürdürüyorlar'' dedi.



Kulüp Başkanı İsmail Çakır, ''bu yaş grubunda iyi bir jenerasyon yakaladık. Bu kadroyla 2.Ligde mücadele etmeyi düşüyoruz'' dedi. Ayrıca Çakır, Belediyelerin ve çevrenin bayan futboluna gereken ilgiyi göstermediğini de sözlerine ekledi.


YEREL FUTBOL SİTESİ


Hiç yorum yok:

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...