Pazartesi, Nisan 29, 2013

Gümüşpınar, Akören'in hesaplarını bozdu

İstanbul 2.Amatör Lig 1.Grup'taorta sıralardaki yerlerini sağlamlaştırmak için mücadele eden Akörenköyspor ve Gümüşpınar arasındaki mücadelede gülen taraf konuk ekip oldu.
 
Silivri Stadı’nda oynanan ve baştan sona çekişmeli geçen maçta Akören takımının ileri uç elemanları Gümüşpınar’ın emektar kalecisi Cüneyt’e takıldı. Maçın başlama vuruşu ile birlikte Gümüşpınar kale önüne kamp kuran Akören orta sahası ve forvet elemanları geliştirdikleri her atakta kalesinde devleşen Cüneyt’i bir türlü geçemedi. Müsabakanın 14.dakikasında Gümüşpınar defansının hatasında Niyazi golünü attı. Gümüşpınar kalesinde gördüğü gole 42.dakikada Levent ile cevap verdi 1-1. Maçın ilk yarısı beraberlikle tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Akören takımı geliştirdiği sağlı sollu ataklarda gol aradığı dakikalarda defansın da büyük hatalar yaptı. Maçın 84.dakikasında defansında hata yapan Akören Gümüşpınarlı oyuncu Hüseyin’i tutamadı ve maç 1-2 oldu. Bu dakikadan sonra Akören takımı kaleci Cüneyt’i geçemedi ve müsabaka konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.


Stat: Silivri
Hakemler: Eyüp Ballı, Emirhan Çevikler, Onur Altöz
Akörenköyspor: Oğuz 6, Samet 6, Özgür 6, Telat 6, Salim 6, Anıl 6, Engin 6, Selçuk 6, Atıl 6 (58’ Mustafa 6), Mert 6, Niyazi 6 (73’ Mert Çelik 6)
Gümüşpınar: Cüneyt 9, Tanju 8, Tekin 8, Hüseyin 8, Emre 8 (79’ Yıldıray 6), Kadir 8, Hüseyin 8 (90’ Ferhat ?), Fırat 8 (90’ Raşit ?), Polat 8, Akın 8, Levent 8
Goller: 14’ Niyazi, Akören, 42’ Levent, 84’ Hüseyin, Gümüşpınar


 


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...