Salı, Nisan 30, 2013

Çatalca kulüplerine malzeme yardımı

Çatalca Amatör spor kulüplerinin organize ettiği, Çatalca Ak Parti İlçe Başkanı Selim Güçbilmez ve İBB meclis üyesi Muzaffer Ergün’ün katkıları ile İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın spor kulüplerine gönderdiği malzemeler dün Ak Parti 3. Bölge ve Çatalca koordinasyon sorumlusu Milletvekili Mehmet Muş’un katılımı ile kulüplere dağıtıldı. 13 kulübün aldığı malzemeler sadece idman malzemesi oldu.


Çatalca kulüpler birliğinin çalışmaları ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinden malzeme yardımı almayı başardı alt yapılarda mücadele eden ekiplerin ve ikinci amatör kümede A takımı branşında mücadele eden takımlara alınan idman malzemeleri dün Çatalca kulüpler birliği yönetim kurulunun ev sahipliğinde kulüplere dağıtıldı. Yapılan organizasyona kulüpler birliği Başkanı Hasan Gökçe ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu malzeme dağıtım programına Ak Parti Ak Parti 3. Bölge ve Çatalca koordinasyon sorumlusu Milletvekili Mehmet Muş, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez ve yönetim kurulu üyeleri, İBB Meclis üyesi Muzaffer Ergün, Kulüp yöneticileri katıldı.


Birlik beraberlik içindeyiz
Yapılan malzeme dağıtımında Çatalca kulüpler Birliği Başkanı Hasan Gökçe kulüplere ağustos ayında verilmesi gereken malzemeleri büyük uğraşlar sayesinde erkenden verilmesinin sağladıklarını belirterek bu konuda emeği geçenlere teşekkür etti. Kulüpler birliğinin birleştirici özelliğinin devam ettiğini belirten Başkan Hasan Gökçe “ Kulüpler birliği yönetim kurulu olarak her zaman kulüplerimizin yanındayız. Onlarla iç içe çalışarak birlik beraberliğimiz daha üst seviyelere getirdik. Bu yardımı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızdan talep ettiğimizde bu konuda bizlere yardımcı olan ve her zaman yanımızda olan Çatalca Ak Parti İlçe Başkanımız Selim Güçbilmez, İBB meclis üyemiz Muzaffer Ergün’e, İASKF yönetim kurulu üyesi Yetkin Karakaş, İASKF yönetim kurulu üyesi ve Küçükçekmece kulüpler birliği Başkanı Seymen Gençtürk’e çok teşekkür ediyoruz. Bizi bu konuda kırmayarak bize yardımını esirgemeyen İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a, Spor AŞ genel müdürü Osman Avcı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.


Güçbilmez “ spor yatırımları Çatalca’da”
Yapılan malzeme dağıtımına katılan Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez Çatalca’ya spor yatırımlarının başladığını belirterek, mevcut’ta bulunan İzzettin ve İhsaniye sahalarının yenilenmesinin yanı sıra , Çiftlikköyspor ile  Çanakça mahallerine futbol sahalarının yapımına başlandığını söyledi. Bu konuda Çatalaca’ya yatırımların devam edeceğini belirten Başkan Selim Güçbilmez Çatalca’da spor’a ve sporcuya her zaman destek vereceklerini söyledi.


Malzemeler verildi
Yapılan programa gelen Ak Parti 3. Bölge millet vekili Mehmet Muş  tüm sorunlara eğildiklerini ve en kısa zamanda bu sorunların ortadan kaldırılması gerektiğini belirttiği kısa konuşmasının ardından malzemeler kulüplere verildi, Alt yapıda mücadele eden ve A takımı olarak mücadele eden ekiplere malzemeleri verildi.


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...