Pazar, Nisan 28, 2013

Fatih Hilal geç açıldı, kolay kazandı

İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup'ta Fatih Hilal ile Yeşildirek takımları Fatih Mimar Sinan Stadı'nda karşı karşıya geldiler. İlk yarısı 1-1 berabere sonuçlanan maçı ikinci devredeki etkili oyunu ve taraftar desteğiyle Fatih Hilal takımı 4-1 kazandı.


Maça Yeşildirek takımı hızlı başladı. Henüz ilk dakikalarda sol kanattan gelişen Yeşildirek atağında Şahin'in içeri çevirdiği topu Selim boş kaleye gönderdi ve takımını öne geçirdi,0-1. İlk yarının ortalarına kadar iki takım da başka pozisyon bulamazken rakip yarı alanın ortalarında kazanılan serbest atışta Hilalspor adına topun başına "Ronaldo" lakaplı Barış ÇAYIRCI geçti ve muhteşem bir vuruşla topu kalecinin uzanamayacağı noktadan ağlara gönderdi. Barış'ın bu jeneriklik golüyle Hilalspor maçta eşitliği sağladı, 1-1. Devam eden dakikalarda başka gol olmayınca devre bu skorla noktalandı.

 
İkinci yarıya taraftar desteğini arkasına alan Hilalspor üst üste ataklarla başladı. Ömür ve Umut'la yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Hilalspor, Rasim'in göbekten getirip sağ kanatta Sadık'a bıraktığı ve bu oyuncunun içeriye çevirdiği topta Enes'in vuruşuyla öne geçti, 2-1. Golden sonra da Hilalspor atakları devam etti; Ömür'ün kullandığı serbest atışta top yandirekten döndü, topu çok iyi takip eden Umut şık bir kafa vuruşuyla skoru 3-1 yaptı. Maçın bitimine az bir süre kala Hilalspor'da sonradan oyuna giren Ümit'in sol kanattan etkili geliştirdiği atakta son vuruşu Enes yaptı ve takımını üç farklı üstünlüğe taşıdı, 4-1. Kalan dakikalarda Hilalspor önemli pozisyonlar bulsa da golü bulamayınca maç 4-1 Hilalspor üstünlüğüyle sona erdi.


Bunaltıcı sıcak nedeniyle maçın Hakemi Görkem Çorlu ilk ve ikinci yarıda birer kez su molası verdi. Ev sahibi Hilalspor'u tribünde yüz kadar taraftarı tezahüratlarıyla destekledi. Yeşildirek takımında; Şahin ve Selim kanatları etkili kullandılar. Hilalspor'da ise; defansta Barış ve Sercan (kaptan), hücumda Ömür, Umut, Sadık ve Enes üst düzey performans sergilediler.

NOT: Saha komiseri Sadık Kal'a yardımlarından dolayı teşekkürler. Seramoni öncesinde Fatih Hilal takımı oyuncuları hazırlanamadıkları için takım fotoğrafları çekilememiştir.


HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]



Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...