Perşembe, Nisan 25, 2013

Çubukluspor Başkanı, Seyrantepe Tesisleri'ne hayran kaldı

Geçtiğimiz günlerde takımının U16 Yaş Grubu Türkiye Elemeleri için maç yaptığı Seyrantepespor Tesislerine giden Çubukluspor BaşkanıCoşkun Tosun, kondüsyon salonuna hayran kaldı.
Çeliktepespor ve Seyrantepe Of Spor Kulübü Başkanı Hasan Cevahiroğlu tarafından konuk edilip tesisleri gezdirilen kulüp binasında gördüğü manzaradan bir hayli memnun kalan Çubukluspor Başkanı Tosun bu salonun bir benzerini kendi tesislerinde yapabilmek için nabız yokladı.
Kondüsyon salonunda bulunan aletler hakkında takım sorumlularından bilgi alan Başkan Tosun ve Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, bu tür tesislerin Beykozİlçesi Spor Kulüplerince de sahip olunması konusunda gösüş birliğine vardılar. Başkan Tosun Çubukluspor Kulüp binasının bir bölümüne gördükleri spor aletlerinden bazılarını koyabilecek bir alan yaratabileceklerini söylerken,“Çubukluspor olarak bünyemizde ve futbol okulumuzda yüzlerce sporcu bulunmakta. Onlara en iyi imkanları sunmak istiyoruz. Bu kapsamda maç yapmak için geldiğimiz Seyrantepespor Tesislerinin Kondüsyon salonundaki tertip ve düzen bizleri de aynı ortamı yakalama konusunda teşvik edici oldu. Değerli Başkanımız Hasan Cevahiroğlu’ndan bilgiler aldık. Yapabileceklerimizi yönetim kurulundaki arkadaşlarla konuşacağız. En azından bu kadar büyük bir alanımız olmasa da buranın küçük bir örneğini yansıtabilecek bir yer mutlaka bulabiliriz diye düşünmekteyim” diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN


 


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.