Cumartesi, Nisan 27, 2013

İkitelli tur biletini farklı kaptı

Türkiye U14 Şampiyonası İstanbul elemelerinde Küçükçekmece temsilcisi İkitellispor Bayrampaşa Kartaltepespor'u 5-1 gibi farklı skorla mağlup ederek İstanbul ilini ve Küçükçekmece ilçesini Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkını kazanmış oldu.


Karşılaşma öncesi Grup şampiyonu olan Bayrampaşa Kartaltepespor takımının grup şampiyonluk kupasının Federasyon temsilcisi İsmail Öngün tarafından verildi.


Müsabakaya hızlı başlayan İkitellispor başlama vuruşunun düdüğünün çalması ile birlikte rakip kaleye yüklendi ve 28.saniyede atılan uzun topla buluşan İkitellisporlu Ferhat bir anda ceza alanın içinde kaleci ile Fatih'in sağıdan topu ağlara yolladı ve İkitellispor bu golle 1-0 öne geçti.


13.Dakikada İkitellispor’da ilk golün sahibi Ferhat sağ kanattan topla birlikte rakip ceza alanın içine girmek üzereyken top çok sert vurdu top kaleci Fatih’in bakışları arasında ağlara gitti. Bu golle Ferhat kendisinin ve İkitellispor’un ikinci gollünü atarak fark ikiye çıkardı skor 2-0 oldu.


28.Dakikada İkitellisporlu Furkan topla buluştu buluştuğu topla önündeki İki Kartaltepesporlu oyuncuyu geçti ve kaleci Fatihin solunda ağlara topu gönderdi ve İkitellispor farkı üçe çıkartarak ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.


İkinci yarıya da farkı artırmak için sahaya çıkan Küçükçekmece temsilcisi İkitellispor takımı ikinci yarıda ataklarını sıklaştırdı. 58.Dakikada İkitellisporlu Sezer soldan ortalan topu çok iyi takip etti top gelişine çok sert vurdu top 4.üncü kez Kartaltepespor ağlarına gitti ve skor 4-0 oldu 68.Dakikada Kartaltepesporlu İbrahim rakip ceza alanın içinde top şık bir vuruşu top İkitellispor ağlarına yolladı skor 4-1 oldu ve fark üçe indi.70.Dakikada İkitellisporda günün başarılı futbolcularından olan Hamza takımının beşinci karşılaşmasında skorunu belirleyen golünü atarak karşılaşmayı 5-1 kazanan Küçükçekmece temsilcisi ikitellispor Bayrampaşa temsilcisi Kartaltepespor’u farklı skorla mağlup ederek İstanbul ilini ve Küçükçekmece ilçesini Türkiye şampiyonasında temsil etmeyi hak etmiş oldu.


Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşayan İkitellisporlu futbolcular ve teknik heyetin mutlulukları görmeye değerdi.


 


Stat: Bakırköy Belediyesi Osmaniye sahası
Hakemler: Murat Akbağ, Yalçın Dursun, Caner Eren.
İkitellispor: Özer, Hasan, Sercan, Aziz, Hamza, Emre, Furkan, Yusuf, Ferhat, Sezer, Mehmet, Deniz, Kürşat, Ramazan, Enes, Ömer, Serhat, Turgay.
Kartaltepespor: Fatih, Can, Görkem, Hasan, Hamdi, Sezer, Mert, Burak, Kaan, Arifhan, Kürşat, Ali, Cemil, Düzgün, Enes, Cağdaş, İbrahim, Yasin.
Goller: 28.saniye,13.Dk Ferhat,28.Dk Furkan,58.Dk Sezer,70.Dk Hamza İkitellispor,63.Dk İbrahim Kartaltepespor

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...