Pazartesi, Nisan 29, 2013

Çeltikköyspor, hakeme saldırdı!

İstanbul 2.Amatör Lig 1.Grup'ta kendi saha ve seyircisi önünde lig lideri Denizköşkler takımını ağırlayan Çeltikköyspor müsabakanın 71. dakikasında Hakeme saldırınca maç tatil edildi.
Silivri Stadı’nda oynanan ve as oyuncularının çoğunluğunun sakat olduğu maça yedek ağırlıklı kadro ile çıkan Çeltikköyspor ilk yarısında 2-0 yenik kapadığı maçta ikinci yarı sinirlerine yenildi. Maçın başlama vuruşu ile birlikte oyunu kendi sahasında kabul eden Çeltikköyspor'da gelişen Denizköşkler ataklarını karşılamakta zorlandı. Maçın 11. dakikasında Volkan ve 28.dakikada Muhammet’in attığı gollerle ilk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile noktalandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Denizköşkler takımı 63.dakikada Engin attığı golle skoru 0-3’e taşıdı. Bu dakikadan sonra iyice sertleşen oyunu kontrol altına almak isteyen maçın orta hakemi Neşat Vatansever’in verdiği kararlara da itiraz eden Yeşil-Beyazlı oyuncular ortamın iyice gerilmesine neden oldu. Müsabakanın 71.dakikasında Çeltikköysporlu Tanju maçın orta hakemine küfredince hakem tarafından kırmızı ile oyun dışı edildi. Bu kararın ardından Tanju maçın orta hakeminin üzerine yürüdü. Bu dakikalarda Çeltikköysporlu oyuncular itirazlarını abartmaya da devam etti. Aynı dakikada Ahmet de kırmızı kart gördü. İki kırmızının ardından maçın hakem triosu soyunma odasına yöneldi. Çeltikköyspor yedek kalecisinin de kırmızı kart gördüğü maç 71.dakikada tatil edildi.


Stat: Silivri
Hakemler: Neşat Vatansever, Hasan Ulaş Özmen, Enver Ceylan
Çeltikköyspor: Esat 5, Ferhat 5, Tanju 5, Ahmet 5, Süleyman 5, Yunus 5, Ahmet 5, Mehmet 5, Yıldıray 5, Uğur 5, Fedidun 5
Denizköşkler: Selçuk 8, Mete 7, Erdem 7, Muhammet 7, Erim 7, Volkan 7, Aykut 7, Murat 7, Enis 7, Semih 7, Hakan 7
Goller: 11’ Volkan, 28’ Muhammet, 63’ Engin, Denizköşkler
Kırmızı kartlar: 71’ Tanju, 71’ Ahmet, 71’ Okan Çeltik


 


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...