Salı, Nisan 30, 2013

Şen'ola Çekmece Şen'ola

Hafta sonu oynadığı Balıkesir deplasmanından altın değerindeki puanlarla dönen Büyükçekmece’de keyifler yerinde.
 
 
Göreve geldiği günden bu zamana kadar geçen sürede takımı ligin dibinden alıp orta sıralara getiren Şenol Demir, Çekmece’nin baş tacı oldu. Ligin ikinci yarısında birbiri ardına aldığı puanlarla düşme potasından uzaklaşarak Play-Out oynama hakkı kazanan Büyükçekmece takımında tüm hesaplar bir sonraki sezon için yapılıyor. Son derece zorlu geçmesi beklenen Balıkesir maçında özellikle ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Çekmece takımında Şenol hocanın yerinde müdahaleleriyle maçın ikinci yarısını 50. dakikada Oğulcan’ın ve 78. dakikada Recep’in attığı gollerle çevirmesini bildiler.
 
Eksik kadroyla çıktık
Büyükçekmece takımının başarılı hocası Şenol Demir hafta sonu oynadıkları Balıkesir maçı ile ilgili sitemize yaptığı açıklamasında; “zorlu bir müsabaka olmasını bekliyordum. Bu maça kadar sakatlıklardan dolayı 7 as oyuncumdan yoksundum. Kadromda sürekli yer bulamayan oyuncularım da bu şanslarını iyi kullandılar. Maçın ikinci yarısında yaptığım değişikliklerle sonuca gitmesini bildik.  Bana göre maçın skoru daha farklı olabilirdi lakin önemli olan üç puanı almaktı ve bunu da başardık.
 
Armutlu'yu unutmadım
Önümüzde bir maçımız kaldı. Haftaya Armutlu Belediye oynayacağımız maça konsantre olduk. Rakibimizin ligdeki konumu bizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Fakat biz ilk maçı unutmadık. Armutlu’da bana ve takımıma yapılan hareketleri unutmam mümkün değil. Fakat bu son maçta centilmenliği elden bırakmadan sahadaki mücadelemizle rakibimize en güzel cevabı vereceğiz. Bu maçımıza taraftarlarımızı da bekliyoruz.
 
Elemelerden Çekmece cıkacaktır
Kimsenin küçümseyemeyeceği bir performansla ligi istediğimiz yerde tamamlıyoruz. Bundan dolayı mutluyum. En azından hedeflerime ulaşmış hocayım. Play-Out içinse şanlı olan biziz. Rakiplerimizde iyi durum da ama bizim ligimizde gösterdiğimiz performansta ortada. Buna göre de avantajlı durumda olduğumuzu düşünüyorum” dedi.


 


HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...