Pazar, Nisan 28, 2013

Vefaspor rahat kazandı

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’ta Vefaspor, Gönen Belediyespor’u çok rahat bir oyun sonrasında 5-1’lik skorla geçerek sezonun ilk devresinde kaybettiği maçın rövanşını aldı.


Karşılaşmanın 14.dakikasında Oğuzhan sol kanattan yerden ortasını yaptı. Savunmada Halil ters bir hamle yaparak topu kendi ağlarına gönderdi. 34.dakikada Oğuzhan’ın indirdiği topa Yasin çok sert vurdu skor 2-0’a geldi. 42.dakikada Gönen Belediyespor’da Anıl ceza sahası üzerinden Anıl’ın şutunda kaleci Yılmaz kaydı ve yere düştü. Kendini toparlayıp köşeye giden topu çıkarmaya gayret etti ama fark 1’e indi. 45.dakikada Vefaspor’da Kemal sağ kanattan topu üstün gayretleriyle ceza sahası üzerine kadar taşıdı. Düzgün bir vuruşla Vefaspor’un devre arasına 2 farklı üstün gitmesini sağladı.


İkinci yarıya da Vefaspor golle başladı. Sağ kanattan Hakan’ın ortasında Yasin tekte bir vuruş yaptı ve skor 4-1’e geldi. 68.dakikada sol kanattan Kemal’in ortasında Oğuzhan topa dokundu ve skor 5-1’e geldi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Vefaspor maçı 5-1 kazandı.


STAT: Namık Sevik
HAKEMLER: Yakup Bakır, Anıl Usta, Ali Rıza Kuzucu
VEFASPOR: Yılmaz, Hayrullah, Alperen, Kıvanç, Burak, Kemal, Samet(Dk.82 Ali Kemal), Serkan, Oğuzhan, Yasin(Dk.76 Davut), Salih(Dk.46 Hakan)
GÖNEN BELEDİYESPOR: Cihan(Dk.74 Enes), Semih(Dk.64 Mehmet), Fatih, Halil, Mustafa, Anıl, Ahmet, Çağlar, Emrah, Oğuzhan, Soykan(Dk.64 Cem)
GOLLER: Dk.14 Halil(kendi kalesine), Dk.45 Kemal, Dk.34 ve 47 Yasin Dk.68 Oğuzhan, / Dk.42 Anıl


 


HABER: ERHAN HARPUT
FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...