Perşembe, Nisan 25, 2013

Yalova'da vefa gecesine katılımcı şoku!



Yalovaspor'un kuruluşunun 50.yıldönümü nedeniyle Yeşil Kırmızılı yönetimin düzenlediği "Ahde Vefa Gecesi" yapıldı. Ancak 550 kişilik salona sadece 100 kişinin katılması dikkat çekti.

Yalovaspor 50.Kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Ahde Vefa Gecesi'nde Yalovaspor kulübü kurucularının yakınları ve Yalovaspor'da başkanlık yapmış isimlerle, vefat eden başkanların yakınlarına, Yalovaspor Yönetim Kurulu tarafından belgeleri verildi. Raif Dinçkök Kültür Merkezi'ndeki geceye Yalovaspor Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Yeşil Kırmızılı kulüpte görev yapmış eski başkan, yöneticiler ve futbolcular katıldı. Gece bu sezon şampiyon olan U-19 Takımının kupa töreniyle başladı.

Futbolcular ve antrenörlerin sahneye davet edilmesiyle start alan kupa töreninde futbolculara şampiyonluk kupasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yalova Şube Başkanı Harun Keser takdim etti. Ardından kulübün 50 yıllık geçmişinde hizmet eden 77 kişiye belge verildi. Yeşil Kırmızı bayraklarla donatılan salonda, eski başkan ve yöneticilerin konuşmalarından sonra gece sona erdi. Ayrıca Yalovaspor'un taraftar grubu Taxi Gençlik üyelerine de belge verilirken, etkinlikte birlik ve beraberlik çağrısında bulunuldu.
 
KAYNAK: www.ajansyalova.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...