Cumartesi, Nisan 27, 2013

Silivrispor rahat bir nefes aldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Silivrispor kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Derince Belediyespor maçında her iki takımın da vasatı aşmayan mücadelesinde puanlar paylaşıldı.
 
Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası vasat bir mücadeleye sahne olan maç 0-0 beraberlikle tamamlanırken Silivrispor aldığı bir puanla rahat bir nefes aldı. Rakibi karşısında müsabakanın her iki yarısında da etkili bir futbol sergileyen Silivrispor son vuruşlarda etkisiz kaldı. Kaleci Rasim’in yaptığı güzel kurtarışlar takımının gol yemesine engel olurken defansta hata yapmadan mücadele etti. Kendi saha ve seyircisi önünde zorda olsa bir puan çıkartan Silivrispor ligin son haftasında oynayacağı Çanakkale Dardanel maçı öncesinde ligdeki tehlikeli bölgeden uzaklaştı.
 
Kilimli Belediyespor potaya girdi
Silivrispor aldığı bu skorla ligde kalmayı garantilerken Derince Belediyespor’un ligde kalmasını ilan etmesi için Kilimli Belediyespor ve Trabzon Kanuni Futbol Kulübü’nün mağlup olması yeterli olacaktı. Kanuni FK kendi evinde 2-0 yenik duruma düştüğü Menemen maçını son bölümlerde bulduğu 3 golle kazandı. Kilimli Belediyespor ise deplasmandan bir puanla döndü. 3. Lig 2. Grup’ta düşecek son takım son haftada belli olacak. Derince Belediyespor son haftada Nilüferspor’u ağırlayacak. Derince Belediyespor’a bu maçtan alınacak bir puan yetecek.
 
Stat: Silivri Stadı
Hakemler: Ali Terzioğlu, Ayhan Endar, Zeynur Çakır, Ahmet Aslan
Silivrispor: Rasim 8, Vahit 8, Onur Kara 8, Oğuzhan 8 (67’ Metin Erdem 8), Yunus Yaşar 8, Birol 8, Volkan Melis 8 (76’ Yunus Emre Aygün 8), Osman Furkan 8, Metin Paluli 8 (88’ Uğur 8), Engin 8, Fatih 8
Derince Belediyespor: Ömürcan 8, Serkan 8, Cihan 8 (80’ Yüksel 8), Onur 8, Savaş 8 (56’ Tolga Aydın 8), Ruhi 8, Cenk Cengiz 8, Cenk Özbey 8, Adem Tula 8 (67’ Burak Göksel 8), Harun 8, Fatih 8
Sarı Kartlar: 27’ Ruhi, 32’ Onur Kara, 90’ Engin
 


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.