Perşembe, Nisan 25, 2013

Bağcılar Gençlergücü 'Saray'dan üç puanı kaptı

İstanbul 2.Amatör Lig 12.Grup’ta Bağcılar Gençlergücüspor, Bagcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı’nda Aksarayspor’u zorlamadan 5-0’lık skorla yendi.


Maça ev sahibi ekip çok hızlı başladı ve 10 dakikada Koray ile 1-0 öne geçti Yediği golden sonra çabuk toparlanan Aksarayspor Bağcılar Gençlergücü kalesini tehlikeli şutlar ile beraberlik golünü aradılar fakat tecrübeli ve genç file bekçisi Ramazan Göçen’i geçemediler. 26.dakikada ev sahibi ekip defansın boşluğunu iyi yakalayan Hüseyin skoru 2-0 yaptı.  Maçın kırılma anı dakika 45 gösterdiğinde Aksarayspor’dan  Harun maçın Hakemine yaptığı itirazdan dolayı kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı. İlk yarı 2-0 sona erdi.


İkinci yarıda oyundan kopan bir Aksaray ve oyundan kopmayan bir Bağcılar Gençlergücü vardı sahada. 50.dakikada Koray kendisinin iki takımının üçüncü golünü attı. Bu golden tam 6 dakika sonra 56.dakikada topla buluşan Davut'un ortası meşin yuvarlağı burun ucunla kalecinin üstünden Koray'a yollayarak ve Koray'ın şık kafa golü ile fark 4 çıktı. Oyuna ikinci yarı Fatih'in yerine oyuna giren Hasan Can Bağcılar Gençlergücü’nde son sözü söyleyen isim oldu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Hasan Can meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlara yollayarak maçın skorunu ilan etmiş oldu.


Stat: Bağcılar Bld. Mahmutbey
Hakemler: Koray Gündoğdu, Yasin Aydın,  Oktay Küçük
Bağcılar Gençlergücü: Ramazan Göçen **** Ramazan **** Metin **** Tarık *** Y.emre *** Davut **** Fatih***(Hasan can ****) Koray ***** Hüseyin **** Barış *** Davut ışık ****
Aksarayspor: Ömer *** Burak ** Harun * Şaban ** Fatih büyük **(Kenan *) Fatih ** Mehmet şirin ** Şafak** Barış ** Halim *** Özdar **( Kenan*)
Goller: Koray dk 10,50,56  Hüseyin dk 26 Hasan can dk 89  Bağcılar gençlergücü
Kırmızı kart: Harun  Aksaray spor


Not: Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın İbrahim Tuna'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederim.


HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]



Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.