Salı, Nisan 23, 2013

Tansiyonu yüksek maç Ayazağaspor'un

Türkiye U14 Şampiyonası İstanbul elemelerinde bugün, ikinci yarısı olayların gölgesinde ve tam 8 golün olduğu maçta Ayazağaspor, Küçükköyspor’u penaltılarla 3-1 geçerek Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.


İki takımda kupasına kavuştu
Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir ve  Kâğıthane Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Barbaros Akkoyunlu tarafından Ayazağaspor ve Küçükköyspor takımlarına karşılaşma öncesinde kupaları takdim edildi.


23 Nisan Pankartı önünde fotoğraf
Her iki takım futbolcuları da günün anlam ve önemini içeren, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından hazırlanan, ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun’’ pankartı önünde futbolcular objektiflerimize poz verdiler.


İlk yarıda gol sesi çıkmadı
Karşılaşmanın başlama düdüğünden sonra ilk yarı da her iki takımda gol pozisyonlarına girdi fakat bir türlü aradığı gole ulaşamadılar.


İkinci yarıda gol düellosu
Maçın 51.dakikasında Küçükköyspor’da Adem ceza sahası üzerinden kaleye gönderdiği top filelerle buluştu.1-0


Tartışmalı penaltı
55.dakikada Küçükköyspor ceza alanı içerisinde kaleci ile bir anda karşı karşıya kalan Ahmet şutunu attı. Kaleciye çarpan top kornere çıktı. Ancak Hakem Mehmet Üstündağ, kalecinin ayaklarıyla rakip futbolcuya temas ettiğine kanaat getirerek penaltıya hükmetti. Topun başına geçen Ahmet skoru eşitledi.


Ayazağaspor’u Ahmet ayakta tuttu
63.dakikada Furkan kaleyi cepheden gören noktada kazanılan serbest vuruşta topu filelere gönderdi. 1-2 65.dakikada sol çizgiden Yiğithan yerden sert ortasında arka direkte Ahmet skoru bir kez daha eşitleyen golü kaydetti. 71.dakikada Ahmet bu kez ceza sahası üzerinden topu 3.kez Küçükköy ağlarına gönderdi.


Ayazağaspor kalecisine taşlar atıldı!
Maçın oynandığı süre zarfında Kağıthane Belediyesi Sadabad Sahası'nda, Ayazağaspor kale arkasından kaleci Yunus’a Küçükköysporlu küçük yaşta taraftarlardan sahaya taşlar atıldı. Maçın Hakemi bir süre oyunu durdurdu. O bölgeden çocuklar uzaklaştırıldıktan sonra maç tekrar başladı. Bu olay maç esnasında iki kez tekrarlandı. Yunus bu sezon Ayazağaspor forması altında 14 maçta kalesinde sadece 7 gol gördü. Yaşanan bu olaylar esnasında oldukça konsantrasyonu bozulan kaleci 1 maçta kalesinde 4 gol gördü.


Küçükköy pes etmedi
74.dakikada sol kanattan yerden gönderilen pasta Ömer topu filelere gönderdi.3-3


Uzatma gösterilmeden 9 dakika fazla oynandı!
75+1.dakikada Mustafa ceza sahası üzerinde topu kontrol etti ve düzgün bir plase vuruşla Ayazağaspor’u 4-3 öne geçiren golü kaydetti.  Maçın Hakemi 35’er dakikadan iki devre halinde oynanan maçta normal süre bitmesine rağmen maçı bitirmedi. Sadabad sahasında oynanan maçta polis güvenliğinin olmadığını da görünce Hakem bir türlü maçı bitirmeye cesaret edemedi. 75+8.dakikada Küçükköyspor’da Barış’ın kafa ile kaydettiği golle skora 4.kez denge geldi ve maç 4-4 sona erdi. Uzatma dakikaları gösterilmeden oynanan 9 dakikalık süre sonunda emniyet güçleri 4 ekip otosu ile saha çevresinde görüldüğü anda maçın son düdüğü çaldı.


Penaltılarla Ayazağaspor turladı
Küçükköyspor’da ilk penaltıyı Furkan gole çevirdi. Barış, Ömer Faruk ve Kaan penaltı kaçıran futbolculardı. Ayazağaspor’da ise Ahmet, Oğuzhan ve Berkant topu filelere göndererek tur biletini kaptı.


'İndir bayrağı'
Küçükköyspor’da 14 numaralı formayla Kaan’ın kullandığı penaltı atışında kaleci Yunus topu kurtardı. Maçın Kıdemli Yardımcı Hakemi Serkan Sarısoy, bayrağıyla kaleci Yunus’un çizgi ihlali yaptığı dile getirdi ve penaltı atışı tekrarlandı. Kaan’ın 2.kez kullandığı penaltı atışında ise yine Yunus gole izin vermedi ve Hakem Mehmet Üstündağ maçı Ayazağaspor’un kazandığını dile getiren düdüğü çaldı. Ancak Yardımcı Hakem bayrağını çekerek yine ihlal olduğunu savundu. Hakem ise eliyle ‘indir’ işareti yaparak maçı bitirdi.


İlçe Emniyet Müdürü de maça geldi...
Yaşanan gelişmeler üzerinen statta bulunanların açtıkları telefon sonrasında Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş'da Sadabad Sahası'na geldi.


STAT: Kağıthane Belediyesi Sadabad
HAKEMLER: Mehmet Üstündağ, Serkan Sarısoy, Volkan Aktan
AYAZAĞASPOR: Yunus, Fatih, İlker, Enes Taha, Oğuzhan, Mustafa, Ramazan, Tufan, Ahmet, Berkant, Yiğithan
YEDEKLER: Gürkan, Fikret, Hami, Doğukan, Furkan, Doğan, Oğuzhan Yılmaz
KÜÇÜKKÖYSPOR: Mert, Erdem, Aykut, Mustafa, Semih, Adem, Furkan, Mehmet, Aydın, Muhammed, Barış
YEDEKLER: Anılcan, Emre, Kaan, Tayfun, Ferhat, Ömer, Görkem
GOLLER: Dk.55 Ahmet(penaltıdan), 65, 71 ve Dk.75+2 Mustafa / Dk.51 Adem, Dk.63 Furkan, Dk.74 Ömer, Dk.75+8 Barış


 


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

3 yorum:

KÜÇÜKKÖYLÜ dedi ki...

HAKEMLERİNE SÖYLE UTANMASINLAR GELİP BİZE GOL ATSINLAR.. HELAL SANA YEMEN EKŞİOĞLU... PROTESTOMUZU YAYINLAMAYAN YERELFUTBOL EKİBİNİDE KINIYORUZ..

Saçmalık dedi ki...

2 takım oyuncularınında günahı ne? böyle saçma şey olmaz madem polis yok oynatma kardeşim maçı uzatıp durmussun

fikret ayazağalı dedi ki...

biz ayazağalıyız bekle bizi kocaeli istanbul takımı ayazağa bu arada kimsede atıp tutmasın o maç bizim hakkımızdı..D

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...