Pazar, Nisan 28, 2013

İstanbul Malatyaspor'a, 'Esen' çelme

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grup’ta şampiyonluğa oynayan İstanbul Malatyaspor, Ayazağa Esenspor'la kendi sahasında 1-1 kalarak puan kaybı yaşadı.


Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Etap sahasındaki karşılaşmaya her iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar. Karşılaşmaya hızlı başlayan İstanbul Malatyaspor oyunun daha ilk dakikalarında rakip kalede etkili olmaya başladı. 6.Dakikada İstanbul Malatyasporlu Mehmet sağ taraftan aldığı topla rakip ceza sahasına doğru girmek üzereyken ortasını yaptı. Ceza alanı içinde top dokunan Aykut topu ağlara yollayarak İstanbul Malatyaspor’u 1-0 öne geçiren gollü attı. Attığı gol esnasında sakatlanan Aykut oyuna devam edemeyince statta sedye bulunmaması nedeni ile İstanbul Malatyaspor Genel Kaptanı Turgut Öztürk Aykut’u sırtına alarak taşımak zorunda kaldı.


22.Dakikada İstanbul Malatyasporlu Mesut’un topa elle müdahale etmesi nedeni ile Hakem Murat Akbel penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ayazağa Esensporlu Uğur topu ağlara yollayarak skoru eşitledi. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.


İkinci yarı ve sahibi İstanbul Malatya sporun etkili oyuncularından Mehmet Kaya da sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Geçen hafta kırmızı kartla oyun dışı kalan Ferzan’dan sonra Aykut, Mehmet’in de sakatlanması sonunda forvet’e yeteri kadar etkili olmayan İstanbul Malatyaspor takımı ikinci yarı yeteri kadar etkili olamayınca her iki takımda ilk yarı bulduğu gollerle karşılaşmadan 1-1- beraber ayrılırken sahadan da birer puanla ayrılmak zorunda kaldı.


Stat: Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Etap
Hakemler: Murat Akbel, Okan Akbel, Ali Tuna.
İstanbul Malatyaspor: Fatih Metin**Gökhan**Mehmet**(Hakan**)Aykut**(Tarık*)Veli**Fatih Kurular***Okan**Mesut**Tolga**Şahin*Olcay**
Ayazağa Esenspor: İbrahim***Onur**İlker*(Burak*)Mesut**Mehmet**Hüseyin**(Ümit*)Nihat* Uğur**Halil**Salih**Kurtuluş**
Goller: 6.Dk Aykut,22.Dk Uğur pen


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.