Salı, Nisan 30, 2013

Yılmam’dan kulüplere teşekkür

Hafta sonu gerçekleştirilen Kulüpler Birliği seçimi sonrasında Başkanlığı devralan Candemir Yılmam teşekkür mesajı yayımladı.
 
Gerçekleştirilen olağan üstü genel kurulla başkanlığı devralan Candemir Yılmam yayımladığı teşekkür mesajında; “Hafta sonu güzel bir havada gerçekleştirdiğimiz genel kurulda bizlerin yanında bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Silivri olarak tek liste ile girdiğimiz seçimlerde tüm kulüplerimizin teveccühü ile başkanlığa getirildik. İlçemizin kulüplerinin güzel bir birliktelik örneği sergilediği seçimde verilen dostluk mesajları mükemmeldi.
 
İlçemizin sportif faaliyetlerinin daha üst seviyelerde olması için yönetim kurulumuzla birlikte daha güçlü bir şekilde çalışacağız. Son derece medeni bir atmosferde geçen seçimlerde tam bir bütünlük ve birliktelik sağlamanın vermiş olduğu mutluluk var içimde. Bütün kulüplerimizin katılımı ile gerçekleşen seçimlerde desteğini esirgemeyen başta Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a, Birliği devraldığım Başkan Bora Balcıoğlu’na, ilçemizin tüm kulüp başkan ve yöneticilerine, kongremize çelenk yollayarak yapacağımız çalışmalarda yanımızda olduklarını beyan eden TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’na, İASKF Başkanı Ali Düşmez’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürü bir borç bilirim. Her türlü fikri güzelliğimiz Silivri içindir. İnanıyorum ki gerçekleştirdiğimiz kongrede kazanan Silivri olmuştur, teşekkürler” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...